Menyit bulizhatna ideális esetben egy 16 éves gyerek?
Nekem azt mondanák a szüleim, hogy sok.
Sőt, kapaszkodj meg, én is azt mondom, hogy sok. Minek kell hajnali 4-ig kimaradni? Még csak 16. Én 18 vagyok, és általában 2-3 után indulok haza, 4kor már otthon szoktam lenni.
Szerintem ez egyrészt fárasztó a szervezetének, másrészt kicsit túl nagy szabadságnak érzem egy ilyen korú gyerekhez. De hát ez e te dolgod...
Buli és buli közt van különbség. Ne vidd túlzásba, ne legyél hullarészeg, ne feküdj össze mindig mással...De egy normális buli minimum hajnali 3-ig tart.
Szerintem ilyen korban kell bulizni :)
17f
mint az előttem szóló
nem baj de vigyázz magadra kevés pia semmi drog és ne sexelni mindenkivel
no igen buli és buli között is van különbség
mondjuk azért én egy egy hétvégét kihagynák néha már csak a szüleim miatt is h nyugodtak legyenek
4-ig azért nem!
Én 17 vagyok és én nyáron is hazajöck 3-ra!
Hétvége éjfél-max fél 1!
de csak megbízható barátokkal és ezt én is így gondolom van oylan barátom akinek a szülei felelőtlenek és amikor 12 évesek voltunk egyedül mászkált a városba meg bulizott ez nem jó! Én 7.-ben mentem először a barátraimmal moziba meg mekibe azóta nem bántam meg hogy a szüleim nem engedtek!+ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!