Menyit bulizhatna ideális esetben egy 16 éves gyerek?
Én elengedem a lányomat, örülök hogy megy.Tudom hogy kikkel van és hol.Ha nem a megbeszéltek szerint van valami, akkor rögtön hív, vagy dob egy sms-t.Megbízok benne, fel van világosítva.Szerintem nincs mitől tartanom.(Dehogynem , de hát ez a mai világ.) Én nem sokat jártam , mivel nagyon nagyon korán szültem őt.
31.N
Ez a mai világ, hogy ma már a 14-16 évesek is kint lofrálnak északa a városokban falukban.
Könyörgöm az én idömbe, nem volt ez..
Akkor minden nomrális kerékvágásba ment.
És most meg már azt sem tudom hogy a fiatalokal mit lett,
Teljesen más gondolkodásuak,
És a nagyjánan az érdeklödési köre a divat, vagy éppen a Viva TV.
Kimegyek sétálni a városba, és néha elborzongok, a mai fiatalságon.
Én örülök hogy Én nem ebbe a korba kell felnöjjek, de nekem lenne annyi eszem hogy nem csinálnám ezeket.
És normális fiatal ként élném le ezt a kort.
Nem pedig drogos, bulivágyó dzsinás ként.
Én pedig elborzadok az ilyen felnőtteken, mint te, kedves utolsó.
A sok idióta, állandó általánosítások, hogy így a fiatalok, úgy a fiatalok, pedig régen ugyanígy voltak piálások, csak éppen a média ennek nem adott ekkora hangot.
Normális tiniként, aki nem bulivágyó? Nem ebben a korban kellene buliznia egy tininek? Most kell élni, nem lesz még egy fiatalkora, amit ezzel tölthetne el.
Nyílván nem követendő példa, de elárulok neked valamit.
17 éves fiú vagyok, és nyári szünetben majdnem naponta elmegyek valamerre csavarogni valakivel, igyekszem kihasználni az időt. Nyári szünetben hetente-2 hetente el szoktunk menni haverokkal bulizni, és ilyenkor előkerül az alkohol is, de csak a feszültségoldás szintjéig, hogy ellazuljunk, nem az árokbahányós állapotig. Nem szoktam könyveket olvasni, sokat netezek, és hogy a szemedben egy beskatulyázott tipikus tini legyek, nem szoktam nyáron könyveket sem olvasni, és néha a suliból is lógok.
De helyette néhány év múlva, amikor feltehetően majd főiskolára fogok járni (mert a tanulmányi eredményem és az eszem megvan hozzá) örömmel fogok visszaemlékezni azokra az időkre, amikor "kiéltem" magam, és szórakoztam, mert ezzel új barátokra/ismerősökre tettem szert, és a világon ennél semmi nem fontosabb számomra.
Szóval lehet, hogy te úgy látod, hogy a mai tinik mind piás, bagós, drogos, lusta disznók (mert felszínességed és a sekélyes látásmódod eddig vezet csak), de mi most vagyunk fiatalok, most szórakozunk, és igyekszünk magunkat távoltartani az olyan begyöpösödött állásponttól, és állapottól, mint amin te vagy jelenleg.
17/F
T.
Nem szoktam könyveket olvasni - ezt csak egyszer szerettem volna leírni, de így nagyobb hangot adtam neki végülis. :D
Muszáj volt kijavítanom a hibát, mert még a végén írástudatlan parasztnak is leírtál volna :)
utolsó, ez nagyon tetszett!
a kérdésre:1.ha nem iszod le magad/drogozol be/stb. akk nem sok 3-ig
2.ha viszont totál kiütve heversz a padlón, hogy nem tudod mennyi 2x2, az már gáz, akkor nagyon sok, olyat az ember 2szer csinál az életben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!