Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi volt a legnagyobb rosszaság...

Mi volt a legnagyobb rosszaság amit elkövettél gyerek illetve tiniként és hány évesen?

Figyelt kérdés
Milyen büntetést kaptál érte?
2011. jan. 4. 18:06
1 2 3 4 5
 21/49 anonim válasza:
93%
Alsós koromban átirogattam az ellenőrzőmben a jegyeket, azt hiszem a 3-asokat 5-re és volt amit aláírtam anyukám helyett. Nagy botrány volt belőle, a büntetésre már nem emlékszem.
2011. jan. 4. 18:32
 22/49 anonim válasza:
94%
Kislányként bele voltunk zúgva barátnőmmel egy tanárunkba, de nem tudtuk, hány éves és van-e felesége. A telefonszámát valahonnan megszereztük és felhívtuk azzal, hogy közvélemény-kutatást végzünk, amihez szükségünk van az adataira :) Nem buktunk le... :P
2011. jan. 4. 18:34
 23/49 anonim ***** válasza:
93%
15 évesen anyumék éjszakásak voltak a barátommal autókáztunk egész éjjel Egyszer meg akartak állítani a rendőrök Nem álltunk meg hanem egy sötét utcában leállítottuk az autót és elmentünk sétálni Persze volt annyi eszük és felírták a rendszámot és a barátomat berángatták a rendőrségre Nem lett belőle semmi mert valaki mást kerestek A szüleim pedig nem tudták meg
2011. jan. 4. 18:36
 24/49 anonim válasza:
80%

18:23 nagyon jó XD szakadtam rajta :D Én is mindig ezt mondtam kiskoromban amikor valami rosszat csináltam XD

a szokásos "Ne bánts, többet nem csinálok ilyet" szlogent :D :D :D

2011. jan. 4. 18:36
 25/49 anonim ***** válasza:
78%
Ofömet nagyon utáltuk :D ezért felraktuk a szexi vagy nem re :D.. képpel meg mindennel :D... minden féle szép dolgot írtunk, hogy mit vállal be :D de nem derült ki :D
2011. jan. 4. 18:43
 26/49 anonim ***** válasza:
87%

háát.nagyon jó ez a kérdés.a válaszokon meg csak nevetni tudtam.Mekkora figurák vagytok..:D Nagyon jók!

Hát nekem nem volt nagy dolog.Habár,remegtem.:D

(gáz ha pár barátom rámismer...:) )

Szóval volt egy uj osztálytársunk akit piszkáltak.Persze én jóba akartam lenni vele,de olyan sik volt,hogy egyik délutén (akkor kellett napközi még) napközi után "hülyültünk" + pár barátnőm is ott volt,szóval gondoltam kicsit megszivatom. Szóval krétával irogattam a nevét az osztályba,felhuzta az agyam,és kimentem a folyosóra(krétával-.-") ... Tök jól ellenem lett az idő is,és sneki sincs ott.Halk léptek,gondoltam barátnőim... erre a fiu letörli a nevét,majd hátulrol egy mérges hang.(basszameg mondom) ,az igazgató: hát te mit csinálsz.. uhh azt hittem meghalok. Magyarázni nem tudtam vörös lettem,osztálytársaim meg szakadva berohantak a terembe. Szóval leadott pár sort az igazgató,és a büntetésen gondolkodott.mondom magamban jól van ám...kezdhetem ugy gondoli komoly.annyira nem volt rossz,bár aznap délután a pizzásást is le kellett mondanom,és másnapra sem tudtam készülni. 500x le kellett irnom : nem firkálos az iskolában.(500x!!) azt hiszem,legalább is visszakérdeztem,hogy elnézést,500x?:O:O .és igen... hazamentem vághattam bele,olyan fél 4től 9ig elszorakoztam.bár ettem közbe meg ilyenek ,de a végére a lábamat is alig birtam mozgatni. Természetesen tanultam belőle,és soha többet nem csinálok ilyet.:D ti se tegyétek,mert azóta is rettegek ettől az esettől.a szidást nem firtatom,mert meg sem tudták.

Voltak még pár kisebb huzásaim ,volt amikor csak kinos volt a helyzet. de milyen legyen a gyerek 13 évesen? :D

2011. jan. 4. 19:04
 27/49 anonim válasza:
93%

Hát sok őréltséget műveltem kérem szépen mert ugye a név kötelez, de szívesen mesélek ,de most csak egyet.

Szóval egy tömött metrón ültem 17 évesen és eregettem néhány galambocskát de csak némákat viszont olyan büdösek voltak hogy majdnem leszálltam már én is, szörnyű volt.

Persze senki nem tudta hogy én vagyok , és már legalább 5 embert láttam aki az orrára húzta a pólóját hogy enyhítse a szagot.

Majd mikor már kevesebb ember volt (persze még mindig voltak bőven, minden ülés foglalt volt ,de már csak 2-3 ember állt azon a csatorna szaggal gazdagított területen)

Szóval mikor kevesebb ember volt gondoltam egy utolsó még belefér ,de az legyen igazán büdös.

Szóval elsütöttem az utolsó bombát ám az hangot is adott ki, hatalmasat durrant,orbitálisan nagyot,de rövid volt.

Ekkor mindenki rám és a közvetlen környezetemben lévő emberekre szegezte a tekintetét.A tekinteteken láttam hogy mindenki engem gyanúsított ezért gúnyosan ránéztem a mellettem ülő nénikére ,majd pont ekkor nyíltak az ajtók ezért még rá is szóltam a nénire,hogy legközelebb maradjon otthon ha nem bírja visszatartani a fingást.

Majd ő dühösen felállt és elkezdett kiabálni,hogy mit képzelek hogy ilyenekkel vádolom mikor már 5 megálló óta folyamatosan eregetek és ő csendben tűri és nem szól,nehogy lejárasson.Kíváncsi voltam mit akar mondani ezért megálltam meghallgatnis mikor rájöttem hogy rávilág az igazságra gyorsan leakartam szálni de az ajtók bevágódtak és nem volt kiút, még egy megálló kellett mennem és már kevesen voltak a kocsiban szóval mindenki hallotta az öreg néni hangját és felfigyetek rá.

Minmdenki tudta hogy én voltam a tettes.

Kellemetlen volt az a 2 perc amíg beért a mmetró a következő megállóig.

2011. jan. 4. 19:47
 28/49 anonim válasza:
90%

De amúgy hatalmasat nevettem mikor eltlt 5-6 perc mert izonyatosan élveztem hogy feldühítettem a nénikét.

(Amúgy a kevés ember olyan 40 emberrel egyenlő)

2011. jan. 4. 19:50
 29/49 anonim ***** válasza:
92%
Fél liter higanyt loptam a kémia teremből és eladtam jó pénzért. Senkinek sem tűnt fel, de eléggé parasztnak éreztem magam..
2011. jan. 4. 20:01
 30/49 anonim ***** válasza:
57%

4 évesen hazaszöktem az oviból csak eltévedtem és eanyukám talált meg. Sírtunk mindketten aztán jött a beszélgetés, hogy miért nem szabad ilyet.

10 évesen Pez-t loptunk a boltból a barátnőmmel. Lebuktunk,nagy botrány lett otthon is meg valamiért a rendőrök a sulinak is szóltak úgyhogy az osztályfőnöktől is kaptunk.

14 évesen rendszeresen kiszöktem 11 órakor és csak reggel fél 6-ra mentem haza,hogy ágyban legyek mikor anyum 6-kor ébreszt. Ilyenkor 4-en 6-an találkoztunk pár idősebb srác lakásán. Na ott volt minden (pia,szex,fű stb...) Aztán suli helyett is oda mentünk pihentünk meg Kimbát nézntünk a Minimaxon :) ... Sosem buktam le...

2011. jan. 4. 20:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!