Mi volt a legnagyobb örültség/ hülyeség amit részegen elkövettél?
Nem ribancok, csak nincsenek fából. Az alkohol feloldja a gátlásokat,amik miatt nem él az ember feltétlenül az ösztöneinek. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy elveszíti emberi mivoltát, csak pusztán lazábban fogja fel a dolgot és hamarabb igent mond,mert nem szól a vészcsengő, hogy ez még korai.
Annak csak örüljetek, ha 1-2 feles után a párotoknak a szex jut eszébe. Soha nem kötném össze olyannal az életemet,aki részegen agresszív. Az alkohol a mentális fékeket kapcsolja ki, ami idős korra egyébként is kopik.Szóval jó eséllyel idős korára is ilyesmi lesz, ha nem is annyira, mint részegen.
Előző látom nem csak nekem volt abszintos élményem.
Én szivószállal ittam pezsgővel keverve,hát még villanásaim sincsenek.Mesélték miket műveltem.
Ezek jók :DD
Nekem nem voltak vészes húzásaim, sőt. 2x voltam részeg...
1. megittunk 9 jagert, na az úgy beütött, hogy részletekre pár év után sem emlékszem.Akkor az unokatestvéremmel felhívtuk az akkori barátom és azt mondtuk neki, hogy ha elhagy engem, akkor kiheréljük :D Ezt másnap tudtam meg, hogy mondtuk. Tudtam csehül beszélni, pedig józanul nem tudok.
Egy előző válaszoló vagyok még mindig:D
Ja, papám is ilyen:D Attól függ hány fröccsöt iszik meg. Minél többet, annál több nyelven tud beszélni xDD
Bár én még sohasem láttam inni őt:)
Am ez nem velem történt, hanem egy esküvőn, keresztapám annyit ivott hogy rám akart mászni -__- Mondanom sem kell, hogy hamar hazasiettem.:D
1 liter jäger után lehánytam az emeletről egy autót...ja haverom mesélte kb fél évvel később:D
20/L
Eltörtem keresztapám kezét. Nagy családi buli volt és táncoltunk ő lesett az asztalról és mondta hogy fáj fáj a keze én meg megrántottam neki hátha jobb lesz.. akkor volt egy reccsenés vitték is az ügyeletre.
A másik haverokkal volt 3 napos bulivolt én annyira kiütöttem magamat hogy 2 napig ott aludtam a körte fa alatt.
Hááát, nem vagyok egy kis darab..., diszkóban ittam túl magam (naja.., haverok Örsön kb. 12-13 üveg gyümölcsvodkával vártak...-tudjátok, azzal a legsz*rabb fajtával, ami itatja magát---) A vége: a kidobó ki akart dobni - állítólag ez nekem jobban sikerült+ egy bárszékkel lettem gazdagabb...:DDD
Ma sem tudom hogy hoztam haza, mert akkor kocsi nélkül mentem, és kb. 10-12km-re volt a diszkó...:DDD
A másik kérdés, hogy hogy a f*szba sétáltam ki a többi kodobóval szemben a bárszékkel...:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!