Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb örültség/...

Mi volt a legnagyobb örültség/ hülyeség amit részegen elkövettél?

Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 19:36
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
98%

Nem ribancok, csak nincsenek fából. Az alkohol feloldja a gátlásokat,amik miatt nem él az ember feltétlenül az ösztöneinek. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy elveszíti emberi mivoltát, csak pusztán lazábban fogja fel a dolgot és hamarabb igent mond,mert nem szól a vészcsengő, hogy ez még korai.

Annak csak örüljetek, ha 1-2 feles után a párotoknak a szex jut eszébe. Soha nem kötném össze olyannal az életemet,aki részegen agresszív. Az alkohol a mentális fékeket kapcsolja ki, ami idős korra egyébként is kopik.Szóval jó eséllyel idős korára is ilyesmi lesz, ha nem is annyira, mint részegen.

2011. aug. 12. 20:24
 22/42 anonim ***** válasza:

Előző látom nem csak nekem volt abszintos élményem.

Én szivószállal ittam pezsgővel keverve,hát még villanásaim sincsenek.Mesélték miket műveltem.

2011. aug. 12. 20:28
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

Ezek jók :DD

Nekem nem voltak vészes húzásaim, sőt. 2x voltam részeg...

1. megittunk 9 jagert, na az úgy beütött, hogy részletekre pár év után sem emlékszem.Akkor az unokatestvéremmel felhívtuk az akkori barátom és azt mondtuk neki, hogy ha elhagy engem, akkor kiheréljük :D Ezt másnap tudtam meg, hogy mondtuk. Tudtam csehül beszélni, pedig józanul nem tudok.

2011. aug. 12. 20:37
 24/42 anonim ***** válasza:
63%

Egy előző válaszoló vagyok még mindig:D

Ja, papám is ilyen:D Attól függ hány fröccsöt iszik meg. Minél többet, annál több nyelven tud beszélni xDD

Bár én még sohasem láttam inni őt:)

Am ez nem velem történt, hanem egy esküvőn, keresztapám annyit ivott hogy rám akart mászni -__- Mondanom sem kell, hogy hamar hazasiettem.:D

2011. aug. 12. 20:44
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Uncsitesóm esküvőjén a ara tesója úgy bevolt akasztva hogy lehányta a nászasszonyt.
2011. aug. 12. 20:54
 26/42 anonim ***** válasza:
67%

1 liter jäger után lehánytam az emeletről egy autót...ja haverom mesélte kb fél évvel később:D

20/L

2011. aug. 12. 21:15
 27/42 anonim ***** válasza:
69%
Kinek melyik tetszett a legjobban? :D
2011. aug. 12. 21:25
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Gólyatábor volt, vetkőzős feladat, bennem annyi pia, mint még életemben soha... A napiszar máig őrzi emlékét :/
2011. aug. 13. 00:07
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Eltörtem keresztapám kezét. Nagy családi buli volt és táncoltunk ő lesett az asztalról és mondta hogy fáj fáj a keze én meg megrántottam neki hátha jobb lesz.. akkor volt egy reccsenés vitték is az ügyeletre.

A másik haverokkal volt 3 napos bulivolt én annyira kiütöttem magamat hogy 2 napig ott aludtam a körte fa alatt.

2011. aug. 13. 08:44
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

Hááát, nem vagyok egy kis darab..., diszkóban ittam túl magam (naja.., haverok Örsön kb. 12-13 üveg gyümölcsvodkával vártak...-tudjátok, azzal a legsz*rabb fajtával, ami itatja magát---) A vége: a kidobó ki akart dobni - állítólag ez nekem jobban sikerült+ egy bárszékkel lettem gazdagabb...:DDD

Ma sem tudom hogy hoztam haza, mert akkor kocsi nélkül mentem, és kb. 10-12km-re volt a diszkó...:DDD

A másik kérdés, hogy hogy a f*szba sétáltam ki a többi kodobóval szemben a bárszékkel...:DDD

2011. aug. 14. 00:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!