Hogy vegyen rá a férjemet, hogy fürödjön?
hát ez nagyon undorító lehet
mindenképp ágyazz meg neki valahol máshol, mondd meg neki, hogy egy koszos disznóhoz te nem fogsz hozzáérni
Az enyém is hajlamos erre :(
Először is közöltem vele, hogy addig nem kap enni amíg meg nem fürdött! Majd mondtam neki, hogy ha én oda tudok figyelni magamra, akkor tiszteljen már meg annyival, hogy odafigyel magára, mert én elsüllyednék szégyenemben ha büdös lennék, ha meg még meg is jegyezné világgá mennék. Mert bizony szégyen az, hogy ennyire nem figyel magára, és ezáltal rám sem. És bizony valamelyik nap BOGRÁCSOLÁS UTÁN akart volna belefeküdni az ágyba! Na azt már nem! Megfogtam a kezét, és irány a zuhany! Beálltunk mind a ketten és megfürdettem!
Nincs mit tenni, beszélj vele, hivatkozz magadra! Igenis tiszteljen meg azzal, hogy ápolt!
Ha más megpróbáltad a szép és csunya szót,és semmi nem segitett,jöhetnek a drasztikus lépések-
-adj ultimátumot,amit TÉNYLEG TARTS BE! Ha nincs fürdés nincs szex,vagy költözz el.
-én kutyatálban a földön tálalnék neki,nincs fürdés,nincs asztalnál evés.
-én egy szalmaszálat nem tennék neki keresztbe,nemhogy még ki is szolgáljam,ha ő ennyire nem képes.
-legvégső esetben a nyakonöntés paradicsompürével,vagy bármi mással sem rossz.
Egyébként van egy rossz hirem,ilyen palik nem szoktak változni a szép szótól,ha nem válnak be a drasztikus módszerek,kezdhetsz csomagolni,ha nem akarod büzben leélni a maradék éveidet,ugy hogy egy elhizott undoritó disznót szolgálsz ki.
Egy kérdést feltehetek? Te képes vagy vele lefeküdni??!
Mondd meg neki, hogy el fogod hagyni, mert te nem egy igénytelen férfihez mentél hozzá.
Egy gyerek is tudja, hogy ez alap higiéniai követelmény.
Hihetetlen, hogy vannak ilyen emberek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!