Van jogom a férjemet arra kényszeríteni, hogy menjen dolgozni?
Kár hogy követelőzésről kell itt beszélni. Meg kellene tudnotok beszélni hogy most hogyan tovább! De szerintem tulajdonképpen nincs jogod. Milyen alapon?
Persze ha van gyereketek akkor megint más tészta.
Nincs. Szabad ember, azt csinál amit akar.
Jogod van elválni.
A legtöbb ember a táppénz helyet van/volt "munkanélkülin". :S
Sok ember idegileg és/vagy testileg ki volt, és azért volt "munkanélkülin", mert táppénzen nem lehet volna több okból sem.
Szerintem pihenni akar a 3 hónap alatt, erre nem gondolsz?
Egyébként nincs hozzá jogod, csak ha a három hónap alatt nem talált munkát magának.
Szerintem minél előbb munkába kell állnia, és keresgélni, mert 3 hónap eltelte után pénz se lesz, meg neki is csak egyre nehezebb lesz visszarázódni.
Követelni nem követelheted, de megbeszélheted, hogy mihez kezdjetek ezek után és mik a tervei.
Először is munkát kéne keresnie, majd találnia. Beszéljétek meg és kérd meg, ha már Te nem tudsz elmenni melózni, mert nem kellesz akkor legalább Ő próbálkozzon, hogy nehogy az utcán végezzétek!
23/N
Ööö...ne haragudj, de el tudom képzelni, hogy milyen a probléma megoldó készségetek, ha már a kérdést is úgy teszed föl, hogy "követelni".
Szerintem egy normális kapcsolatba ezt meg kell a feleknek beszélni egymással. Nem pedig követelőzni. :(
És hogyan kényszeríted? Ostorral?
Nem lenne jobb őszintén leülni beszélgetni???
-,-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!