Van jogom a férjemet arra kényszeríteni, hogy menjen dolgozni?
Nem találtam más kifejezést, mint: "követelőzni". De nálunk inkább az a probléma, hogy elég elnéző vagyok vele és szeretnék határozottabb lenni, mert úgy érzem ha belenyugszom, hogy nem dolgozik, azzal nem jutunk sehová.
Ma is lett volna egy jó munkahely, itt lett volna a másik utcában, de oda sem ment el jelentkezni. Az pedig hogy pihenni akar 3 hónapig, nem érvényes, mert 10 hónapja szinte mindig itthon volt, be se járt dolgozni és elnézték neki. (Döglődik a cég, feljelentették a cégvezetést) Tehát szerintem már itt lenne az ideje, hogy csináljon valami értelmeset, ne csak itthon üljön és játsszon a gépen.

Hát akkor sux van.
Az van hogy ő sem te sem vagytok kellően motiváltak.
Ami a sux.
A másik hogy gondolom te csinálod az összes házimunkát.
Tény hogy el lehet szokni a munkától. Másik tény hogy akit agyon hajtottak (most úgy látom ő nem) az sokszor táppénz helyet vannak munkanélkülin.
(Főleg ha kb. ugyan annyit adtok haza, akkor) van egy fegyver. "Vegye ki ő is a részét a házimunkából, vagy és legyen férfi és dolgozzon!" - szöveg.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!