Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy anyósom mindenfé...

Normális hogy anyósom mindenféle sorozatból szedett neveken hívatja magát?

Figyelt kérdés
Évekig volt "Pamela",majd "Trini",aztán "Szieló",most éppen "Ejsan".Szól hogy így szólítsuk,ő mától ez meg ez,és megköveteli a családtól,a saját anyjától,testvéreitől,barátnőitől hogy így szólítsák.Mi a férjemmel nem hívjuk így,de mát többször követelte,hogy márpedig megmondta,hogy most így kell őt hívni,és ezt tartsuk tiszteletben.Szerintem nem normális,nem 100-as.
2011. aug. 10. 16:32
 61/101 anonim ***** válasza:
79%

Hazaért-e Ezel xD

ez jó :D

2011. aug. 10. 17:42
 62/101 A kérdező kommentje:

Aki azt írta,hogy kamuzok,sajnos nem,meg nem is vagyok már abban a korban,hogy itt szórakozzak.Csak azért írtam le,hogy tisztábban lássak,szerintetek is szüksége van e másik orvosokra,és hogy hogyan lehetne erre rávenni,hogy elvigyük?

Igen,ordított hogy álljunk meg,és utána kiugrott a kocsiból,szaladt be az erdőbe őrjöngve,és mikor lenyugodott,visszajött,visszaült a kocsiba,és mentünk tovább.Bár kamu lenne,de sajnos nem az.

2011. aug. 10. 17:47
 63/101 anonim ***** válasza:
79%
Mond meg neki, hogy változtasson neveket, mert Ezel és Eysan nemsokára meghal. Üdv. Ali
2011. aug. 10. 17:54
 64/101 A kérdező kommentje:
És csak azért merem leírni is,mert neki nincs internete,még csak számítógépe sem,csak tv,sorozatok,éjjel-nappal,meg az ő kis álomvilága.Remélem ismerős se olvassa..Hogy vegyük rá,hogy megnézze másik orvos is?Egyébként engem most Baharnak hív,most hetek óta ebbe a sorozatba van beleőrűlve,pont most megy,direkt bekapcsoltam,hogy megnézzem miről van szó.Most ez a kedvence,de van még ezen kívül rengeteg másik is.
2011. aug. 10. 17:54
 65/101 anonim ***** válasza:
59%

Amikor ezt elkezdted írni, úgy gondoltam, hogy ez csak egy egyszerű dili.. de úgy látom, hogy ez sokkal komolyabb annál. Lehet, hogy az elején ez még pár embernek vicces, de itt azért már elég komoly dologról van így szó.

Szerintem keressetek fel előtte, az Anyósod nélkül egy orvost és konzultáljatok vele a tünetekről. Ezek alapján Ő már meg fogja tudni mondani, hogy kell e látnia és hogy milyen kezelésre lehet esetleg szüksége.

Ne hagyd annyiban a dolgot, mert igenis van okod aggódni. Ennyi idősen ez nem normális és most még talán lehet rajta segíteni. Ne hatalmasodjon el rajta még jobban ez az őrület, mert csak egyre nehezebb lesz kirángatni belőle...

2011. aug. 10. 17:56
 66/101 anonim ***** válasza:
85%
Természetesen, kell neki más orvos. Ha tiltakozik, mondjátok neki azt, hogy a Grace klinikára viszitek... Vagy Dr. Szexihez.
2011. aug. 10. 17:56
 67/101 A kérdező kommentje:
Akkor jól gondolom hogy ez nem normális dolog?Hogy vegyük rá,hogy elvigyük másik orvoshoz?
2011. aug. 10. 17:57
 68/101 anonim ***** válasza:
58%
Nem kell kínlódni ha nem akarja. Kényszerzubbonyt rá oszt kész!
2011. aug. 10. 17:59
 69/101 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat nagyon köszönöm!Erre már mi is gondoltunk,hogy az ő kis világával próbáljuk meg rávenni,pld úgy hogy megyünk esetleg dr.Hauszhoz,vagy dr.Rosshoz,vagy ilyesmi.A sorozatok világában él,úgy vettem észre,ezzel bármire rá lehetne venni,de nem tudom merjük e.Nehogy ártsunk vele neki.
2011. aug. 10. 18:01
 70/101 D4RK_W4MP1R3 válasza:
53%

Annyira nem gáz, amíg pl az orvosával nem hívatja így magát, vagy hivatalos helyeken.

Figyu én pl szerepjátékozok és olyankor csak a szerepjátékos nevemre hallhatok ,és a karakteremhez méltón viselkedek, de a civil életben nem harapok meg senkit, és a remdes nevemen mutatkozok be.(pedig de utálok sajátmagam lenni >_< )

Christian (csak a téma kedvéért a szerepjátékos nevemen írom alá... )

2011. aug. 10. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!