Normális hogy anyósom mindenféle sorozatból szedett neveken hívatja magát?
Aki azt írta,hogy kamuzok,sajnos nem,meg nem is vagyok már abban a korban,hogy itt szórakozzak.Csak azért írtam le,hogy tisztábban lássak,szerintetek is szüksége van e másik orvosokra,és hogy hogyan lehetne erre rávenni,hogy elvigyük?
Igen,ordított hogy álljunk meg,és utána kiugrott a kocsiból,szaladt be az erdőbe őrjöngve,és mikor lenyugodott,visszajött,visszaült a kocsiba,és mentünk tovább.Bár kamu lenne,de sajnos nem az.
Amikor ezt elkezdted írni, úgy gondoltam, hogy ez csak egy egyszerű dili.. de úgy látom, hogy ez sokkal komolyabb annál. Lehet, hogy az elején ez még pár embernek vicces, de itt azért már elég komoly dologról van így szó.
Szerintem keressetek fel előtte, az Anyósod nélkül egy orvost és konzultáljatok vele a tünetekről. Ezek alapján Ő már meg fogja tudni mondani, hogy kell e látnia és hogy milyen kezelésre lehet esetleg szüksége.
Ne hagyd annyiban a dolgot, mert igenis van okod aggódni. Ennyi idősen ez nem normális és most még talán lehet rajta segíteni. Ne hatalmasodjon el rajta még jobban ez az őrület, mert csak egyre nehezebb lesz kirángatni belőle...
Annyira nem gáz, amíg pl az orvosával nem hívatja így magát, vagy hivatalos helyeken.
Figyu én pl szerepjátékozok és olyankor csak a szerepjátékos nevemre hallhatok ,és a karakteremhez méltón viselkedek, de a civil életben nem harapok meg senkit, és a remdes nevemen mutatkozok be.(pedig de utálok sajátmagam lenni >_< )
Christian (csak a téma kedvéért a szerepjátékos nevemen írom alá... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!