Normális hogy anyósom mindenféle sorozatból szedett neveken hívatja magát?
Figyelt kérdés
Évekig volt "Pamela",majd "Trini",aztán "Szieló",most éppen "Ejsan".Szól hogy így szólítsuk,ő mától ez meg ez,és megköveteli a családtól,a saját anyjától,testvéreitől,barátnőitől hogy így szólítsák.Mi a férjemmel nem hívjuk így,de mát többször követelte,hogy márpedig megmondta,hogy most így kell őt hívni,és ezt tartsuk tiszteletben.Szerintem nem normális,nem 100-as.2011. aug. 10. 16:32
52/101 anonim válasza:
Vigyétek el egy kivizsgálásra, mert ez csak rosszabbodni fog, mi lesz, ha nem csak a nevével nem lesz kibékülve?
53/101 A kérdező kommentje:
Anyósom az édesanyját is elnevezi,a 80 éves nagymamát is,a testvéreit is.Szegény mama,meg inkább belemegy a "játékba",mert ha nem akkor cirkusz van,és inkább belemegy,mert így elkerüli.Nekünk szokott szegény panaszkodni,úgy sajnálom..Mi meg sokszor ugye azt sem tudjuk,éppen kiről beszél anyósom,mert változtatja a neveket időnként.
2011. aug. 10. 17:30
54/101 anonim válasza:
És mi lesz, ha az anyukáját éppen egy rossz szereplővel azonosítja? Nem akarlak ijesztgetni, de a férjed jogosan aggódik. Ott kellene maradnia a férjednek egy egész napra, szerintem még jobban megdöbbenne. Viszont az orvost részletesen tudná tájékoztatni.
55/101 A kérdező kommentje:
Nem hajlandó másik orvoshoz menni,erőszakkal meg nem vihetjük.Azt mondja,ő nem bolond,neki ez a 'hobbija',ne érti miért hisszük bolondnak,mikor az orvosai is megmondták hogy nem az.
2011. aug. 10. 17:33
57/101 A kérdező kommentje:
Volt már vele a férjem napokat,pont ezért,hogy figyelje.Azonkívül hogy néha nagyon dadog,meg őrülten pakolászik,nem csinál mást.Férjem nagyon aggódik az édesanyja miatt,én meg látom hogy szenved,így én is aggódom mindkettőjükért.
2011. aug. 10. 17:36
58/101 A kérdező kommentje:
Úgy érzem,sokkal nagyobb gond van vele,mint amit mondanak az orvosai.Az előbb hívott,hogy hazaért e már "Ezel",mármint a férjem a munkából..Mert ha igen,menjen már át,főzött nekünk levest.
2011. aug. 10. 17:39
59/101 anonim válasza:
MEgálltatok, és futott egy kört az erdőben? XD Hát nem tudom mit mondjak, az is felmerült bennem, hagy talán te, kérdező kamuzol, de ha mégsem, akkor ez "eszméletlenül" jó kis történet. Elképzeltem egy ilyen anyóst, egy fergeteges komédiában. Amúgy ha tényleg igazat beszélsz, akkor komoly a dolog... De elmennék hozzá látogatóba... Bemutatkoznék, mint Frederico Rivero :)) Vajon megölne?
60/101 anonim válasza:
Főzött Ezelnek, a férjednek levest.Ne haragudj, de ez haláli! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!