Normális hogy anyósom mindenféle sorozatból szedett neveken hívatja magát?
Figyelt kérdés
Évekig volt "Pamela",majd "Trini",aztán "Szieló",most éppen "Ejsan".Szól hogy így szólítsuk,ő mától ez meg ez,és megköveteli a családtól,a saját anyjától,testvéreitől,barátnőitől hogy így szólítsák.Mi a férjemmel nem hívjuk így,de mát többször követelte,hogy márpedig megmondta,hogy most így kell őt hívni,és ezt tartsuk tiszteletben.Szerintem nem normális,nem 100-as.2011. aug. 10. 16:32
31/101 anonim válasza:
Nem gondolkoztál rajta hogy diliházba küldöd vagy szakemberhez?
32/101 A kérdező kommentje:
A férjem aggódik miatta,az egészsége miatt.Sokszor őrjöng anyósom,a haját tépi,ha nem úgy hívjuk,ahogy ő kéri..
2011. aug. 10. 17:07
33/101 anonim válasza:
Ha az én anyósom csak ennyire lenne zakkant,örömmel fogadnám.Az enyém alkoholista.Egy ideje már alkoholt a nyugtatóval szedi,és mindenkivel kötekszik,trágárul beszél,hazudozik,szóval ki nem állhatom.Jó neked,komolyan mondom,ennél rosszabb is van:)
34/101 A kérdező kommentje:
Rendszeresen kezelik,minden évben jár a kórházba 3 hétre,befekszik a pszichiátriára,van mikor többször is.
2011. aug. 10. 17:10
35/101 anonim válasza:
Az ő anyja teljesen tiszta? Akkor meg kellene kérdezni tőle, volt-e mentális beteg a családban. Mert ilyen dolgokhoz még tényleg nagyon fiatal. Az öregkori elbutulás sem így mutatkozik meg.
36/101 anonim válasza:
Ja, ha kezelik, akkor ott kérjetek tanácsot.
38/101 A kérdező kommentje:
Nekem nem gond,csak az a baj,hogy sokszor nem tudom megjegyezni,éppen milyet nevet használ,ezért inkább meg sem szólítom,mert csak cirkusz lenne belőle.A férjem nagyon aggódik miatta,ez természetes.
2011. aug. 10. 17:12
39/101 anonim válasza:
Hülyék azok, akik azt mondják, ezzel nincs semmi baj, meg örülj neki, hogy csak ennyi a deffentje... Ne hallgass rájuk!
Ez egy nagyon komoly pszichés probléma... Jó is, hogy foglalkoztok vele és féltitek!
De azt nem értem, hogyha jár pszichiátriára, akkor miért nem javul az állapota?
Sürgősen drasztikusabb megoldást kell találnotok!
40/101 anonim válasza:
Közöld vele, hogy márpedig az ő neve Isaura és csúnyán megbünteted, ha nem takarítja ki a lakást azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!