Normális hogy anyósom mindenféle sorozatból szedett neveken hívatja magát?
Figyelt kérdés
Évekig volt "Pamela",majd "Trini",aztán "Szieló",most éppen "Ejsan".Szól hogy így szólítsuk,ő mától ez meg ez,és megköveteli a családtól,a saját anyjától,testvéreitől,barátnőitől hogy így szólítsák.Mi a férjemmel nem hívjuk így,de mát többször követelte,hogy márpedig megmondta,hogy most így kell őt hívni,és ezt tartsuk tiszteletben.Szerintem nem normális,nem 100-as.2011. aug. 10. 16:32
1/101 anonim válasza:
Komplett idióta! És mi lesz,ha nem úgy hívod?
legközelebb hívd máricsújnak ,vagy donnya vérszopó abigélnek = )
2/101 anonim válasza:
Kicsit fura, de ha csak ennyi a gond vele... Mindenkinek lehet valami dilijeXD
4/101 anonim válasza:
Ez legyen a legrosszabb tulajdonsága! Szerintem poén. Mondd, hogy te meg mától Meredith vagy!
5/101 anonim válasza:
szerintem ne hagyjátok hogy tv-t nézzen!!
ez már nagyon nem normális
6/101 anonim válasza:
Ha ez nem kamu,érdekes az asszony,legyen már akkor "dzsoki"
7/101 anonim válasza:
Az biztos, hogy nem normális, de ha csak ennyi a dilije az még kibírható. Megrekedt általános iskolás szinten :D
8/101 anonim válasza:
Nem normális dolog, valami baj lehet vele. Nem nagyon idős már?
9/101 anonim válasza:
Szerintem ez mindegy.
Béla voltam. (vagy mégsem?:)
10/101 anonim válasza:
biztos hogy nem 100-as teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!