Egyke vagy nem egyke? Hogy látjátok?
Nálam ez egy picit érdekes. :)
Egykeként nőtttem fel, de 21 éves koromban kiderült, hogy van egy nővérem, érdekes... :)
Ismerkedünk, furcsa érzés. Furcsa, hogy van egy ember, akivel több ezer kilóméterre egymástól nőttünk fel (Ő külföldön van), de mégis hasonlítunk, külsőleg és belsőleg is. Mondjuk a lelkem mélyén valahogy éreztem, hogy nem vagyok egyedül. Hát tényleg nem...
Remélem egyszer megismerhetjük egymást igazán, és lehetünk igazi testvérek.
22/L
Nekem két tesóm van (ikrek), 6 évvel fiatalabbak mint én, ráadásul fiúk, de mindig is nagyon jó volt a kapcsolatom velük. Már el se tudnám képzelni, milyen lenne nélkülük. Az "egykeségnek" is megvan a maga előnye és hátránya, ahogy annak is, ha van testvéred. Nekem van olyan barátnőm, aki egyedüli gyerek, és észrevettem rajta, hogy sokkal kevésbé kompromisszumképes, illetve nem szívesen osztozkodik a dolgain (pl. eszébe sem jut megkínálni a popcornból, stb.). Ez persze nevelés kérdése is, de szerintem ehhez is van némi köze.
Én mindenesetre nagyon örülök, hogy nem vagyok egyke, és remélem, hogy nekem is lesz minimum két gyerekem. :)
22/L
én egyke vagyok, és nagyon örülök neki :) mondjuk az nem lenne rossz ha lenne egy nővérem vagy bátyám
egyetlen egy hátránya van, mégpedig az, hogy nem tudok osztozni. nem vagyok irigy, de megszoktam, h mivel egyke vagyok, minden nekem van vásárolva, és nem kell megosztani egy tábla csokit pl a testvéremmel
Én egyke vagyok, mindig szerettem volna testvért, főleg egy lány testvért, hogy könnyebben ismerkedjek lányokkal, szokjam a társaságukat.
21f
15:43 vagyok még anyit hozzáfűznék, hogy így rengeteg dolgot megkapok egykeként, pl saját kocsi, hetente buli stb, ha lenne tesóm tuti nem lenne ilyen jó sorom.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!