Egyedül hagynátok otthon a 16 éves lányotokat, ha elmennétek egy hétre nyaralni?
mert szerinted egyébként nem találna rá alkalmat?:)
amúgy meg a 16 éves nem 13 éves hogy ne legyen képes semmire..
és szerintem az se gáz ha a suülők nem akarják magukkal vinni. mondjuk 16 évesen én alapból nem mennék oda se egyedül, se pl testvérrel.
én nem az a fajta szülő lennék, aki mindent megtilt:)
hanem pl holnap iskola és hajnal háromkor még ébren van? nyugodtan, attól még fel kell kelnie, majd máskor hamarabb lefekszik. igaz, más hibájából kéne az embernek tanulnia, de hatásosabb ha saját útján csinálja az ember.
egyedül hagynám, hadd legyen önálló. persze csak ha akarja. ha pedig kiderül valami nem helyén való, akkor annak is meglesz a következménye.
persze már sejtem hogy szerencsétlen lány nem lesz elengedve, és csak ellenző válaszokat várt a kedves kérdező.:D
Utolsónak
A ház/lakás a szülők tulajdona.
Igenis valami köze azért van hozzá. Gratulálok! Nevelje föl a gyereket, fizessen neki mindent, de amit csinál a lakásban-ami mellesleg nem is a gyermek tulajdona- semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!