Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedül hagynátok otthon a 16...

Egyedül hagynátok otthon a 16 éves lányotokat, ha elmennétek egy hétre nyaralni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 19:26
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
100%
Ha megbízhatsz benne, akkor igen.
2011. aug. 8. 21:25
 42/54 anonim ***** válasza:
100%

minket a mostohatesómmal simán egyedül hagytak a pecóban az ősök anno :) bulit nem csináltunk, inkább mentünk a bulikba minden este :)

életben vagyunk mind a ketten. persze pasit azért felvittünk, de szépen konszolidáltan élveztük a szabadságot.

ha a lány normális keretek közt tud szórakozni, és nem csinál a lakásból világháborús övezetet, akkor hagynám, kicsit hadd élvezze a nagyvilági életet :)

2011. aug. 8. 21:27
 43/54 anonim ***** válasza:
100%
Egy átlag 16 éves lány már tud magára vigyázni és elvan a lakásban egy hétig. Na már most, gondolom, ha azt gyanítanád, hogy a leányzó vad partikat tartana a lakásban, vagy alkoholista, vagy önveszélyes, akkor nyilván nem lett volna kirakva ide a kérdés. Ebben az esetben igen. Persze tartanék neki egy gyorstalpalót arról, mire kell ügyelni a lakásban. ha eddig nem tudta, szólnék neki, hogy olvassa a lépcsőházban az üzenőfalat, ha panelban/lépcsőházban laktok, ha egyéb feladata lenne (vízóraleolvasás stb.), azt szépen elmondanám-leírnám neki, megmondanám, hogy mindig legyen bekapcsolva a telefonja (jó, ha moziba megy, akkor pl. nem, de előtte szóljon) :D.
2011. aug. 8. 21:40
 44/54 anonim ***** válasza:
100%
Minket a tesómmal úgy hagytak egyedül, hogy a nagyi 2 naponta átjött, mindig főztünk valamit együtt, és persze "ellenőrzött minket"
2011. aug. 8. 22:09
 45/54 anonim ***** válasza:
100%
azért kicsit más, ha egyedül vagy otthon, vagy otthon van a testvéred. tapasztalat.
2011. aug. 8. 22:15
 46/54 anonim ***** válasza:
100%

Ez a lányomtól függ.

Ha olyan lesz, mint én, akkor simán egyedül hagyom, engem is egyedül hagyott apám 1 hétre, mert megbízható és felelősségteljes voltam.

21/L

2011. aug. 8. 22:29
 47/54 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd egyedül, kamerázd be a nappalit és figyeld neten. A bulit ezzel kizárod és hogy otthon legyen, bizonyos időközönként csörögj rá, hogy kapcsolgassa a villanyt, akkor nem mehet sehova.

Horror, barátnőmmel megcsinálták.

2011. aug. 8. 23:58
 48/54 anonim ***** válasza:
100%
Igen !
2011. aug. 9. 00:08
 49/54 anonim ***** válasza:
67%

ha a szülő nyaralni megy és nem AKARJA a nyaralásra vinni saját gyerekét, na arról inkább nem mondok semmit...

ha a gyereknek nincs kedve menni, akkor megfontolandó, h otthon lehet-e hagyni. engem pl biztosan nem hagynábak otthon 1 hétre, mert max egy mirelit pizzát tudok megcsinálni, sajnos...

16L

2011. aug. 9. 10:30
 50/54 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nem helyes egyedül hagyni mert a legtöbb 16 éves lány sexelne/bulizna/inna stb.
2011. aug. 9. 11:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!