Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedül hagynátok otthon a 16...

Egyedül hagynátok otthon a 16 éves lányotokat, ha elmennétek egy hétre nyaralni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 19:26
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

Nézd meg erre a válaszokat, majdnem teljesen ugyanaz a kérdés mint a tiéd, egy év különbség van:)

2011. aug. 8. 20:12
 32/54 anonim ***** válasza:
68%
Valoszinülg lesz házi buli, és adj neki pár gumit, mert biztos ottlesz végig a felvállt/titkos barátja. :D És nem hiszem hogy szeretnél az elkövetkezendöpár évben unokát. :D
2011. aug. 8. 20:12
 33/54 anonim ***** válasza:
2011. aug. 8. 20:13
 34/54 Hailey13 ***** válasza:
100%

igazából (lehet kockázatosnak hangzik) én valahogy megígértetném vele hogy minden nap aludjon ott nála egy barátnője, vagy ő egy barátnőjénél.

ha olyan a lány (most arra gondolok hogy vannak bulizós barátai) akkor biztos bent marad a városban hajnalig, a pénzt meg amit kajára adsz neki taxira költi.:D ezt nem rosszból mondom, 15 vagyok, és én is azt csinálnám.:D

de ha az ember tud magára vigyázni, nincs baj.

én örülnék neki, és szerintem egy 16 éves lányt otthon lehet hagyni. tiltással ne próbálkozz, értelmetlen lenne, de néhány dologról világosítsd fel (nem szexre gondolok, inkább arról ha mondjuk hajnal háromig a városban sétálgat).

2011. aug. 8. 20:22
 35/54 ava87 ***** válasza:
100%
Ha nem akarna velünk jönni, megengedném, hogy otthon maradjon egy hétre, 16 évesen már nem kisgyerek. Mondjuk előtte tennék pár ígéretet arra, hogy mi lesz, ha a lakást nem az eredeti állapotában találom, amikor hazaérek.
2011. aug. 8. 20:51
 36/54 anonim ***** válasza:
51%

Fizikailag tud magára vigyázni, értem ez alatt: enni, inni, stb. De nem bízom egy 16 éves gyerekben, akkor sem, ha kitűnő tanuló és a csillagokat ígéri cserébe a hétért. Nem, mert ebben a korban a "bevállalós" vagy szöveg sokakat megszédít. És lehet szidni, hogy de a nevelés, de az én gyerekem sosem csinálna semmi rosszat... perszeee. Utána meg jönnek a "nem értem, hisz annyira csendes volt" és a "azt hittem őszinte hozzám a gyerekem" kérdések. Én nem hagynám ennyi időre egyedül. Nagyon max. 2 nap, de inkább 1.

L27

2011. aug. 8. 20:51
 37/54 anonim ***** válasza:
67%

1 hétre biztosan nem!!!

Ha lenne vele valaki nem haver akkor talán....

Szerintem aki azt írta,hogy igen,nincs gyermeke,vagy kicsit felelötlen.Bármi történhet 1 hét leforgása alatt..Pláne ebben a világban.

2011. aug. 8. 20:56
 38/54 anonim ***** válasza:
100%

Engem otthon hagytak a szülem, mert én nem szerettem volna velük menni. Hagytak nekem itthon pénzt, főztem magamnak. Minden nap felhívtak többször is.

Barátom átjött és itt volt velem. Tök jó volt egy kicsit egyedül :)

17/L

2011. aug. 8. 20:59
 39/54 anonim ***** válasza:
100%
Van egy szabad heted!!!!!!!!!
2011. aug. 8. 20:59
 40/54 anonim ***** válasza:
100%
Ja az anyuka vagy ? Hagyd itthon!:)
2011. aug. 8. 21:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!