Persze, 16, 2 év múlva kolégiumban v albérletben kell laknia, jobb ha szokja, h a tányérok nem mosogatják el magukat és a kaja sem készen repül ki a sütőből :D
A buli meg...ugyan-ugyan, te tudod mennyire megbízható. A szemérmét meg nem érdemes félteni, annak elvesztése nincs összefüggésben a szülők távollétével. Szóval nyugodtan menj csak el. Te nevelted, tudnod kell milyen ember lett belőle!
2011. aug. 8. 19:37
12/54 anonim válasza:
* Persze, 16, 2 év múlva kolégiumban v albérletben kell laknia
Kell? :) Ugyan, attól még, hogy valaki 18 éves lesz nem jelenti azt, hogy el kell költöznie otthonról.
2011. aug. 8. 19:39
13/54 anonim válasza:
Igen.Mert ahhoz már nagy,hogy felügyelni kelljen,és éhen sem fog veszni.Biztos van magához való esze,hogy vigyázzon magára.
100 évvel ezelőtt a 16 éves lányok férjhez mentek és szültek.
14/54 anonim válasza:
Engem lazán ott lehetett hagyni ilyen idős koromban egy hétre, mert felelősségteljes és megbízható voltam, és biztos lehetett benne anyukám, hogy nem csinálok semmi hülyeséget. Előre főzött egy csomó kaját, azokat beosztottam, meg instant kajákat már akkor is el tudtam készíteni. Nem volt nagy gáz. Reggel suliba be, délután haza, tanulás, csak egy kicsit tovább tévéztem, ennyi volt :)))
15/54 anonim válasza:
1 hét?? XD az csak attól függ hogy milyen típus.
engem egy hétvégére hagytak itthon na az a hétvége volt a legzajosabb a környéken az tuti XD
olyan házibuli volt meg hangos zene azóta utálnak a szomszédok :P
2011. aug. 8. 19:41
16/54 anonim válasza:
19.39
Hacsak nincs egyetem a szomszédban ez a sors vár rá :D
2011. aug. 8. 19:43
17/54 anonim válasza:
Egy 16 éves lány már nem kisgyerek. Nyugodtan tud magáról gondoskodni egy hétig. Sokkal szivesebben maradnak otthon egyedül, mint hogy a szülőkkel menjenek nyaralni.
2011. aug. 8. 19:48
18/54 anonim válasza:
Saját példa: 17 éves vagyok, anyáék szombaton reggel, hajnalban utaztak el, jövő szombaton jönnek haza. Nagyszüleim nem élnek, nagybátyámék 50 km messze. És még élek:DD Sőt... élvezem. Ha a lányodról úgy gondolod hogy tud magára vigyázni, akkor nyugodtan. Nekem például (gyerekkori okok miatt) egyetlen dolog van, amit nem szeretek, sőt, félek tőle: éjjeli vihar. Ennyi. :) De asszem ezt ma át fogom élni. Jee. :D
2011. aug. 8. 19:50
19/54 anonim válasza:
Az én gyerekeim kicsik még, de a húgom most lesz 16 éves. Ha az enyéim is olyanok lesznek, mint ő, akkor minden további nélkül egyedül merem majd hagyni őket ennyi idős korukban.
2011. aug. 8. 19:52
20/54 anonim válasza:
Nem, beraknám egy kennelbe az udvar hátsó részébe...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!