Egyedül hagynátok otthon a 16 éves lányotokat, ha elmennétek egy hétre nyaralni?
Engem egyedül hagynának. De nagymamámat biztos átküldenék telefonon naponta vagy 20szor.
16/L
Engem ithon hagytak..
Hagytak nekem pénzt ithon kajára,főzni tudok,nem szerveztem házibulit.
Élveztem is szerelmemmel lehettem..nem csináltunk semmi rosszat..:)
És utolsó 3nap öcsém is ithon volt..elvittem őt állatkertbe,moziba..sszówal nagyon jó wolt.:)
én egyedül hagynám, ha elég nagy ahhoz hogy bulizni eljárjon aki legyen elég nagy ahhoz is hogy magának készítse el a kajáját egy hétig. nem kell az ekkora gyereket félteni.
max a szomszédnak mondanám, hogy figyelje a mozgást a ház körül, ha van rokon akkor talán őt is megkérném, hogy néha nézzen be hozzá.
Hagyjatok otthon elég pénzt kajára, legyen feltöltve a mélyhűtő, telefonon legyetek elérhetők és akkor simán otthon lehet hagyni.
Lehet, hogy lesz egy kis(vagy nagy) házibuli, de az se a világ vége és mire hazaértek már nyoma se lesz.
Az attól függ. Ha megbízható, és a barátai is, akkor igen. Ezek nélkül nem valószínű.
21/L
Nem, magammal vinném!
Milyen már az, hogy a szülő nyaralni megy a gyerek meg otthon poshad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!