Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekkori rossz emlékek -...

Gyerekkori rossz emlékek - amikor az osztálytársak, iskolástársak piszkálnak, megbántanak. Van ilyen emléketek?

Figyelt kérdés

Kérlek meséljétek el mivel kapcsolatosan alakult ki köztetek konfliktus!

Most visszagondolva milyen érzelmeket ébreszt bennetek? És milyet éreztetek régen?

Kort és nemet is légyszi.

Válaszaitok előre köszönöm.

2011. aug. 7. 22:46
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Volt nekem is. Kövér voltam általánosban és középiskola első éveiben is. Sokszor csúfoltak, szívóztak meg ilyenek.

Eléggé visszahúzódóvá váltam és mai napig az vagyok, bár ha van kedvem menni valahova társasággal akkor megyek.

Csajoknál sem lehetett sikerem ez miatt - szerintem habár már lefogytam - mai napig ez miatt nincs önbizalmam. Ráadásul az egyik szemét általános elvégzése után leült mellém a buszra és megmutatta képen a barátnőjét. HÁt persze hogy pont az a csaj volt, aki nekem is tetszett. Direkt csinálta.

2011. aug. 8. 15:32
 42/44 anonim ***** válasza:
Nekem csak 1év telt el a középiskola befejezése óta de egy olyan se történt ami még mindig zavarna. Volt tanárom aki nem kedvelt, voltak osztálytársaim akik idegesítettek ilyesmi :)
2011. aug. 8. 17:43
 43/44 A kérdező kommentje:

13:03

Köszönöm a jókívánságot!

A rengeteg megaláztatáson és bántáson túlléptem. Már a legijesztőbb kisgyermekkori bántásom is csak emlék, ami nem kelt bennem érzést.

De emlékszem rá, nem lehet elfelejteni. Azért is lehetek fura, mert átéltem mindent. Ezen már nem tudok változtatni.

Néhány osztálytársamról, aki többre tartotta magát, mint engem viszont hallani pletykákat. Sokat cigiztek, ittak, állandóan diszkóba jártak és mindenkivel lefeküdtek. Felük elhízott, és lerobbantnak néznek ki, másik felük szép, de több fiú járt bennük 5 év alatt, mint ahány évesek, és büszkén mesélik a leghajmeresztőbb szexuális butaságaikat, vagy mindenki ismeri már hírből őket, annyi botrányos dolgot csináltak szexuálisan vendéglőkben, éttermekben.

2011. aug. 8. 18:49
 44/44 anonim ***** válasza:

vannak

alsóban ki voltam közösítve az osztályból

nagyon zárkózott és visszagondolva,elég furcsa is voltam...mármint,képes voltam olyanokon röhögni,ami rohadtul nem vicces meg semmi

szóval emiatt kiközösítettek és volt,hogy egy fiú osztálytársam elkezdett rugdosni a többiek előtt,én meg nem mertem visszaütni,mert tudtam,ha belerugok,vagy megütöm,engem vesznek elő és mindenki azt mondja a tanárnak,hogy én kezdtem és hogy én csináltam a balhét,ők meg hozzám sem nyúltak,stb...(mondjuk ez még most is így van,van egy másik gyerek az osztályban akit mindig is utáltunk,és vele is verekednek,és amikor a tanárok odajönnek,mindenki azt mondja,hogy ő kezdte...bár annyiból igazuk is van,hogy az a gyerek meg azért verekedik velünk,mert hozzányúltunk a papírfecnijéhez mert kinyomtatott egy ásványi kőről egy képet és az neki egy kincs vagy mi o.O fura...)

aztán volt olyan,hogy azért csúfolt mindenki,mert szőrösebb vagyok (lány létemre is) az átlagnál...szóval nekem már ilyen 7-8 évesen olyan szőrös volt az egész combom,karom,lábam,mindenem,mint egy legalább 30 körüli pasinak,csak annyi szerencsém volt,hogy nem teljesen fekete volt a szőr,hanem ilyen szőkésbarnás..és mindig,amikor kezet mostunk pl ebéd előtt,és felhúztam a pólómat,elkezdték mondani,hogy -Fúj,milyen undorító szőrös vagy!Borotváld már le!

emiatt még mindig egy 0 az önbizalmam,egy ideig borotváltam a karomat és a combomat is (a lábaszár alap) és megerősödött,utána vagy fél évig a karomat epiláltam,de mostmár még csak a közelébe se merek menni az epilátornak,mert kib@szottul fáj....gyantázni meg nem merem,így se birom a fájdalmat,nem hogy még a gyantázzam is magam...

de amúgy az osztályban már elfogadtak kb tavaly,viszont leginkább azóta szerettek meg,amióta elment az az osztálytársam,aki rugdosott és amióta összevesztem a "legjobb barátnőmmel"

de akármilyen kedvesek velem mostmár,néha eszembe jutnak ezek a dolgok és azért fura,hogy most,hogy divatosabban öltözködöm és van telóm,meg ilyenek,szóval kb olyan vagyok,mint a többiek,már jó vagyok nekik,de amikor anyám rám adott mindenféle nyomorék melegítőt(!!!) iskolába,meg nem volt telóm 8 évesen,na akkor már jó célpont voltam...

13l

2011. nov. 21. 15:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!