Gyerekkori rossz emlékek - amikor az osztálytársak, iskolástársak piszkálnak, megbántanak. Van ilyen emléketek?
Kérlek meséljétek el mivel kapcsolatosan alakult ki köztetek konfliktus!
Most visszagondolva milyen érzelmeket ébreszt bennetek? És milyet éreztetek régen?
Kort és nemet is légyszi.
Válaszaitok előre köszönöm.
Nekem életem legrosszabb évei voltak.
Volt egy lány, ez a tipikus tündérkirálylány. Szép kis szőke, kék szemekkel, nagyon csinos volt. Én meg a kövér, csóró, stréber.
Egyszer majdnem megtépett, pontosabban húzta a hajam, és közben mondta a kis terrorista dumáját. Máskor megszervezte hozzánk az egész osztály, hogy nekem "bedumáljanak". Ott ült mindenki nálunk, és mindenki elmondott mindennek. (Még olyanok is, akiket a barátaimnak hittem.) Kajámat persze nekik kellett adni, védelmi pénzként, akkor nem bántottak. Volt olyan, hogy elvették a noteszemet, megálltak előttem és elkezdték kérdezgetni, hogy hol a noteszem. Tudtam, hogy ott van náluk, de ők sunyi pofával tagadták. Másik eset, lehívtak az egyik osztálytársunkhoz társasozni. Rávettek, hogy társasozzunk kint a folyosón, a WC előtt. Miközben játszottunk elkezdtek mindenféle dologról kérdezgetni, kiről, mit gondolok, akikről kérdeztek, pedig ott bujkáltak a WC-ben. Iszonyatosan sunyi, szemét, alávaló dolognak tartottam már akkor is, de nem tudtam mit csinálni, túlerőben voltak. Gyakorlatilag lelkiterrorban tartottak évekig, nagyon rossz volt. A szerelmi ügyeket inkább nem is sorolom... egyszer tetszett egy srác, elmondtam neki, azzal húztak évekig, nyilvánosan aláztak miatt. (Egy 14 éves gyereknek pont az kell, hogy 30 ember előtt alázzák porrá.) Ja, és még hívogattak is, sokszor az éjszaka közepén.
Ennyi ugrott hirtelen be.
És most a happy end: a szépkislány ma már "boldog" anyuka, érettségi és szakma nélkül, apuka és a szülők eltartják, már nem olyan szép, és minden jel szerint lecsúszott. A sleppje már nem foglalkozik vele, bár ők se csináltak eddig olyan hatalmas karriert...
Még valami: a szépkislány mindig azt mondogatta, hogy ő sztár lesz. Hát nem lett.
Nekem is van egy pár.Néha csak a puszta megjelenésemet szólták le,és sokszor olyanokkal barátkoztam/barátkozom akikkel nem nagyon foglalkoznak,vagy lenéznek és emiatt engem is elhordtak már mindennek.Elsős koromban kicsit önállótlan voltam,és amúgy sem voltam hozzászokva a sok emberhez,így volt egy "csapat" akik kiszúrtak maguknak,főleg egy különösen,akinek a szülei ismerték a tanárokat így aztán rohanhattam hozzá,le se sz*rta.Néha látom ezeket az embereket,és ahogy elnézem,semmit sem változtak.Néha gondolok rájuk,akaratlanul is az eszembe jutnak,de remélem nemsoká már erről a helyről is elmegyek,és akkor már jobb dolgom is lesz,mint az ismerős helyeken visszagondolni a történtekre,és nem kell izgulnom ha "új" társaságba megyek :).(Remélem több ilyen nem lesz,és nem is kívánom senkinek! :))
17/L
Nem tudom egyébként olyan iszonyú dolgokat soroltok fel :(
Hol vannak az ilyen undorító gyerekek szülei? Manapság ugyanez megy még durvábban. És a mostaniak nevezik magukat jó szülőnek. Pedig a jó szülő gyereke nem viselkedik így.
A labdával dobált lány vagyok.
Még eszembe jutott, hogy volt mikor odafordult az egyik gyerek, és elkezdte kérdezgetni hogy miért olyan elállóak a fogaim. Na akkor jött rá, hogy "kapafognak" hívott. Ez ment egy darabig. Aztán kihullottak a tejfogaim és elmentünk fogszabit csináltatni. (Amúgyis kellett volna, nem miatta). Ezután lettem "vasfogú" ....
Ha visszanézem az osztálykirándulásos képeket, látszik, hogy mennyire rosszul éreztem magam velük. Talán az utolsó évben fogadtak el, mikor az osztály "tyúkanyójával" kezdtem el barátkozni.
Osztálytalálkozónk nem volt ha jól tudom (vagy csak nem hívtak meg) van hogy találkozom 1 lánnyal és 1 fiúval. Velük szívesen beszélgetek, ők normálisak. A többiekkel nagy ritkán összefutok buszon pl: 1-2 bájcsevej mondat, és ennyi.
Hála Istennek középsuliban már más volt minden. Nem mondom ott is az első néhány hónap nehéz volt, nehezen tudtam beilleszkedni, de utána már jó volt. Szerettem őket, és ők is elfogadtak engem. Amilyen sz*r volt az ált.suli 8 éve, kárpótolt a középsuli 4 éve.
22/L
Igen, bántottak. Elsősorban az alakom miatt (túlsúlyos volta, bár nem volt olyan vészes a helyzet ahogy ők beállították). 3 évig hallgattam, hogy egy mammut utóda vagyok, meg egy kövér molekulagömb és hasonlókat. Jó ez így utólag elég vicces, de akkor sokszor a wc-ben kötöttem ki és sírtam.
Aztán olyan is volt, hogy osztálykiránduláson bementünk egy templomba és az egyik beképzelt bunkó beszólt, hogy: kövér vagy ba.d +, fogyjál le! Hát mondanom sem kell, nagyon rosszul esett..
Volt, hogy elvették a füzetemet és írtak bele egy étrendet: pl. reggeli: egy fél disznó, ebéd: 3 bödön zsír stb.
Ja meg volt egy "barátnőm", aki folyton megalázott, leégetett. Ettől érezte jól magát, főleg amikor nyilvánosan tette. Pl. volt, hogy elmentünk bulizni és azt mondta szívesen segít a ruha kiválasztásában. Én tökre lelkes voltam, meg felnéztem rá (bár ma már fogalmam sincs miért...) és rámadott egy iszonyatos felsőt, ráadásul azt mondta ne vegyek fel melltartót. A buliban mindenki a himbálózó mellemen röhögött:D
Még elég sok hasonló sztorim van, de hosszú lenne mindent leírni.
Ami megmaradt ezekből: nyilván maga a rossz emlék és távolságtartó vagyok az emberekkel. Igaz, elsőre talán nem ez jön le rólam, de nagyon kevés embert engedek igazán közel.
Sajnos gynecomastia betegségem van (azért annyira nem súlyos, mint az interneten található képek, de azért meglátszik) és 9.-be kötelezö tantárgy volt az úszás. Elsö úszásórán levettem a pólóm, és nem értettem, hogy miért röhög rajtam mindenki, aztán egyik osztálytársam hangosan felkiáltotta, hogy: akkora csöcse van mint egy 12 éves lánynak, ekkor esett le, hogy min röhögnek a többiek.Addig nem tudtam, hogy szégyenkeznem kellene miatta. Az volt az utolsó alkalom, hogy a suliba úsztam, utána minden órán sorra kaptam az egyeseket, majdnem meg is buktam tesiböl.
Annyi eredménye lett ennek, hogy nem járok el strandra és kerülöm az olyan helyzeteket ahol le kell vennem a pólóm. Most 11.-be megyek, de sajnos még most is felhozzák a témát.
16\F
Olyan volt, hogy yolt egy osztálytársam, az apja németben dolgozott. Emlékszem, nagyon beteg voltam, 3 hétig nem voltam suliba, és lejött a gyerek hozzám. Örültem, hogy végre valaki érdeklődik felőlem... Erre kiderült, hogy csak azért jött, hogy elújságolja, vettek egy új szutyukit (Suzuki). Öntelt, vagánykodó kis féreg volt. Legutoljára fél éve találkoztam vele, lecsúszott drogos lett belőle. Akkor is be volt állva, és mondta barátnőmnek, hogy megk*rná (szerintem azt se tudta hol van :D)... Én még lányt nem láttam úgy pofozkodni addig... :D:D Én is gondoltam, hogy lekeverek neki egyet, de ezek után fölösleges lett volna.
Általános suliba engem nagyon utáltak a cigányok, mindig meg akartak verni vagy 10-en. Sokszor volt szerencsém, sokszor arra jött bátyám valamelyik haverja, de volt olyan hogy elkaptak. A végén már késsel fenyegetőztek (pedig eskü nem tettem semmi rosszat), és ekkor döntöttem úgy, hogy elmondom a dolgokat a 212 centi magas haveromnak. Na, azóta nem szólnak hozzám... :)
Milyen érzéseket ébreszt bennem? A vagánykodós gyereket gyűlölöm, az itteni cigánybandákat meg kinevetem. Sosem fognak oda eljutni, ahol én vagyok, szánalmasak.
Annyit írnék: a gyerekek iszonyatosan kegyetlenek tudnak lenni. Nem tudom, honnan ered az a rengeteg gyűlölet, kegyetlenkedés egy 6-9 éves gyerekből, de hihetetlen, hogy milyenek néha...
Bele sem gondolnak, hogy életre szóló sebeket okoznak a másiknak, csak azért, hogy ő menő legyen.
Nekem nagyon sok van!pl.amikor összeáltak és 4-5-en cikiztek akkor még volt mellettem 3 barát...na azokat is elvették és akkor ők voltak 7-en nagyon rosszul esett...kidobosban meg én nagyon jó voltam de azért h 7v1 nem volt túl elönyös nekem...aztán ha kibikáztam a ge*ibe az egyiket akkor pofáztak nekem...ezt 5-ben.Aztán volt olyan h az egyik fejen dobott én vissza dobtam erre nekem támadt(egyszer fejen ütött,pontosabban fülön) erre kicsit bedühöttem és vissza adtam neki erősebben erre ő elkezdett ott sírni az mindenki elött(az összes lány elött) akkor is ott volt még 3 haverja és én voltam az idegbeteg...előre álló fogaim vannak és ezzel is nagyon sokat piszkálnak.én még mindig ezekkel a fas*okkal járok egy osztályba most megyünk 8.-ba.Bár ez az év jobb volt mert összevonták a 2 hetedik osztályt így inkább a másik soztállyal lettem jóba...volt olyan h az egyik gyerek elkezdett rugdosni meg lökdösni erre vissza adtam neki és nekem jötek 3-an ku*va jó volt és még így is én voltam az idegbeteg...sztem ez volt életem legrosszab 7 éve...meglátjuk most miylen lesz ez a 8.-ik.
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!