Gyerekkori rossz emlékek - amikor az osztálytársak, iskolástársak piszkálnak, megbántanak. Van ilyen emléketek?
Kérlek meséljétek el mivel kapcsolatosan alakult ki köztetek konfliktus!
Most visszagondolva milyen érzelmeket ébreszt bennetek? És milyet éreztetek régen?
Kort és nemet is légyszi.
Válaszaitok előre köszönöm.
van hát.
elég kövér voltam, és egy idióta hülye fax folyton ezzel cseszegetett. akkor nagyon fájt. aztán lefogytam.
az a barom meg meglakolt érte elég keményen. nem én álltam bosszút, hanem az élet.
megkaptam az elégtételt, innentől már nem érdekel.
jah, és persze azóta megtanultam kiállni magamért.
23l
engem meg azért csúfoltak, mert piszkafa voltam, vagyis "Elöl deszka, hátul léc". Most visszagondolva teljesen hidegen hagy, akkor szörnyen bántott a dolog, de már nem fájó emlékként gondolok rá. Szerintem valamilyen módon mindenki megkapja a magáét a suliban:D
23L
Én szerintük kövér voltam általános iskolában, és ezzel b*szogattak, pedig az volt a bajuk, hogy ezerszer okosabb voltam náluk.
Akkor eléggé mérges voltam, mostmár nem különösebben érdekel, főleg hogy az egyik nem ismert fel a múltkor és fel akart szedni :'D
naná. szemüvegem volt, amúgy sem voltam valami jó csaj, és még aránylag jól is tanultam, tökéletes célpont.
eredmény: utálom az emberek 99-át, és álszentkedni sem megyek az osztálytalálkozókra - meg azóta már meg is mondtam párnak a véleményemet, érdekes hogy tíz-tizenöt év alatt sem változtak semmit, ugyanolyan ostobák és kicsinyesek.
rám nézve negatív hatása leginkább hogy félek a nyilvános megszégyenítéstől, pl nem elégedett valaki a munkámmal (művészeti jellegű), és ezt a véleményt mások előtt fejti ki, és hasonlók.
28/N
Vannak ilyen emlékeim.Hát pontosan már nem is nagyon emlékszem,hogy miért alakult ki konfliktus.Lényege az volt,hogy veszekedtünk..apró pitiáner dolgokon.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!