Azok a nők akiknek nőgyógyász a férjük nem féltékenyek?
Azért gondolom, mert ha valaki igazán ad magára és szép, nincs oka aggódnia amiatt, hogy a férje megcsalja. Akkor sem, ha nem vagy már 20 éves. Kisebbségi komplexusod van, miközben sugároznia kellene rólad, hogy tele vagy önbizalommal. Ugyanis letettél már valamit az asztalra (gondolom én), van férjed, adsz magadra. Na de sebaj, úgysem érted meg. Ebben a korban amúgy sem kellene már ilyesmin lovagolni.
Látszik, hogy frusztrált vagy emiatt.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:54
A Jóisten bocsássa meg neked a butaságodat, éretlenségedet.
Te még abban a korban vagy, amikor minden fekete, vagy fehér. Később rájössz hány árnyalata van a szürkének a kettő között.
(Szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem leszel bölcs, és nem fogsz hallgatni, hanem most majd nekem is megírod a magadét, pusztán azért, mert a te korodban egyszerűen lehetetlen megállni, hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó, és mondd meg a frankót.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!