Azok a nők akiknek nőgyógyász a férjük nem féltékenyek?
"Ha egy doki nem izgul fel, ha egy csinos, fiatal nő előtte fekszik széttett lábakkal, akkor megbukott, mint férfi."
Ez kb. olyan mint ha éhes vagy, és a boltban nem falsz fel minden kaját, akkor nem is vagy ember?
Meg ennyi erővel az utcán is folyton álljon a farkuk a férfiaknak?
Mert hát vannak nők, akik miniszoknyában, átlátszó felsőben rohangálnak.
Én nem mennék nőgyászhoz feleségül, bár magándokiként elég jó fizetése lehet... :)
Na jó most komolyan: mire kitanulja a szakmáját, mire gyakorlatot szerez, addigra annyi női nemi szervet láthat, hogy teljesen megunja az egészet. Azért nem fog egy pasi sem évekig tanulni, hogy p*ncikat nézegessen. Arra van más lehetőség.
Mondjuk így gondolkozom érdekes, hogy miért férfi a nőgyógyászok többsége...Egyébként meg én pl nem tudnék egy ismeretlen férfinak kitárulkozni, egyszerűen nem vagyok olyan. Ezért járok női nőgyógyászhoz. (Tudom sokaknak meg az a fura, hogy egy nőnek terpesztenek be)
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:52
Na látod, magad ellen beszélsz:
Ha éhes vagyok, nem falok fel mindent a boltban ---> tehát a doki sem hágja meg a betegét
VISZONT:
Szívem szerint felfalnék mindent, csorog a nyálam ---> De ha tehetné, meghágná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!