Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bezártam a bnőmet a WCbe egy...

Bezártam a bnőmet a WCbe egy negyed órára ez tényleg olyan szörnyű h ez miatt le kell hordani engem a szüleinek mindennek?

Figyelt kérdés

Kicsit neurotikus tipus :P Na mind1 am szeretem meg minden csak vagy 1 hete rájött a hisztiroham és én meg bezártam a wcbe h gondolkozzon ott a sötétben magán meg nyugodjon le... na mindegy a lényeg h nem is neki van a baja evvel hanem megtudták vhogy a szülei és most olyanokat mondogatnak (főleg a faterja) h engem fel fog jelenteni a rendörségen meg h én egy agresszív hülye vok meg mindennek elhord ordibált velem is egy sort h ilyet egy nővel nem csinálunk, pláne nem az ő lányával... Meg h ha mégegyszer bezárom vhova vagy leöntöm egy pohár vízzel (mert olyan is volt 1x) akk eltöri a karom meg ilyeneket mond meg mondja a bnőmnek is a hülyeségeit... sztetek hogy lehetne leállítani?! Ahányszor náluk vunk mindig beszól és hiába mondom neki h az ő kicsi lánya olyankor eszét veszti és nem lehet vele mit csinálni nem érdekli :/ Hogy lehetne beszélnem vele? Jó mondjuk alapból is utál és mindig csak örül ha talál vmit amiért b.sztathat, de most sztetek ez olyan szörnyű dolog amiért ordibálni kell? Őt csak nem zárhatom be a WCbe XD

16/F

2011. aug. 1. 15:19
 131/143 anonim ***** válasza:
Kedves elöző , köszönöm az ötleteket, hálás vagyok(:
2011. aug. 2. 15:34
 132/143 anonim ***** válasza:
Ja csak az a baj hogy a b*zi Magyarországi Törvényeknek köszönhetően aki nem múlt el 18 az nem vásárolhat és egyáltalán nem is hordhat magánál gáz vagy paprika sprayt.
2011. aug. 2. 16:19
 133/143 anonim ***** válasza:
De dezodort vagy hajlakkot igen ;-) Én épp a múltkor vettem egy kis kiszerelésű hajlakkot DM-ben, kb 300 Ft.
2011. aug. 2. 16:39
 134/143 anonim ***** válasza:
63%

OFF

De ezek a személyek azt írták, hogy ha ilyen lenne a párjuk (hisztis), akkor ők rég otthagyták volna, mert ha ilyen, akkor ők bárkit otthagynak. Nekem a bárki kategória az tényleg bárki...

De most komolyan, megy az oltás, hogy hogy lehet ilyet tenni, hogy bezárja a kiscsajt a wc-b... Hát inkább zárja be, minthogy megverje! Attól még senkinek nem lett baja, hogy bezárták valahova 10 percre.

2011. aug. 2. 22:21
 135/143 anonim ***** válasza:
ezért írtam a parfümöt ami alkoholt tartalmaz és mar mint a veszedelem! Vagy ami jó ötlet az a hajtógázas spray-k!
2011. aug. 3. 08:31
 136/143 A kérdező kommentje:
ezek a parfüm, hajspray jó ötlet mert ha lefújod a támadót belehal a röhögésbe XD
2011. aug. 3. 08:47
 137/143 anonim ***** válasza:
100%

nem egészen:D

Nem a haját kell belőni vagy a hónalját leápolni...

Arcba kell fújni!

Ha bátor vagy próbáld ki... Megnézzük mennyire fog rázni a röhögés! :D Csak állítsd be a kamerát és tedd fel youtube-ra

2011. aug. 3. 10:07
 138/143 anonim ***** válasza:
Én véletlenül fújtam magam szemen egy iylennel,hát rosszab volt,mint az inkviziciós tortúra.
2011. aug. 3. 12:51
 139/143 anonim ***** válasza:

Persze kérdező, hadd éljek egy klasszikussal: lábára kell fújni aztán majd megbotlik...

Fogj egy hajlakkot és fújd a szemedbe, szerintem könnyesre fogod magad röhögni... x)

2011. aug. 3. 16:38
 140/143 anonim ***** válasza:

De dezodort vagy hajlakkot igen ;-) Én épp a múltkor vettem egy kis kiszerelésű hajlakkot DM-ben, kb 300 Ft.

Jó ötlet köszi(:

12L

2011. aug. 3. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!