Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bezártam a bnőmet a WCbe egy...

Bezártam a bnőmet a WCbe egy negyed órára ez tényleg olyan szörnyű h ez miatt le kell hordani engem a szüleinek mindennek?

Figyelt kérdés

Kicsit neurotikus tipus :P Na mind1 am szeretem meg minden csak vagy 1 hete rájött a hisztiroham és én meg bezártam a wcbe h gondolkozzon ott a sötétben magán meg nyugodjon le... na mindegy a lényeg h nem is neki van a baja evvel hanem megtudták vhogy a szülei és most olyanokat mondogatnak (főleg a faterja) h engem fel fog jelenteni a rendörségen meg h én egy agresszív hülye vok meg mindennek elhord ordibált velem is egy sort h ilyet egy nővel nem csinálunk, pláne nem az ő lányával... Meg h ha mégegyszer bezárom vhova vagy leöntöm egy pohár vízzel (mert olyan is volt 1x) akk eltöri a karom meg ilyeneket mond meg mondja a bnőmnek is a hülyeségeit... sztetek hogy lehetne leállítani?! Ahányszor náluk vunk mindig beszól és hiába mondom neki h az ő kicsi lánya olyankor eszét veszti és nem lehet vele mit csinálni nem érdekli :/ Hogy lehetne beszélnem vele? Jó mondjuk alapból is utál és mindig csak örül ha talál vmit amiért b.sztathat, de most sztetek ez olyan szörnyű dolog amiért ordibálni kell? Őt csak nem zárhatom be a WCbe XD

16/F

2011. aug. 1. 15:19
 121/143 anonim ***** válasza:
25%

ma 17:19 vagyok..abba nem gondoltatok bele h ha a csajt annyira bántaná ez már rég otthagyta volna a srácot?

énis verem az ajtót mg minden lenyugszok leülök és ennyi.. :D nm kell ebből ekkora ügyet csinálni...ha engem annyira bántana z és megalázásnak érzném a bátyám már rég nem élne :D

15L

2011. aug. 1. 19:58
 122/143 anonim ***** válasza:
81%
Bassz.us ennyi nega komment után komolyan add már a barátnőd e-mail címét vagy telefonszámát, két perc alatt lebeszélem rólad :)) Vagy ajánlok neki jobbat :))
2011. aug. 1. 20:03
 123/143 anonim válasza:
81%

Igen, és a gyerekedet is így fogod nevelni?:")

Én a nőd (remélem már a volt nőd ^^") helyében tudod mit tettem volna? Szarrá vertem volna a pofádat, ha kijutok onnan! :') Te nevezed magad férfinak? :D aztapiccsa...

Nem a te dolgod meg nevelni. :D Ne essünk neked? Örülj, hogy a nyakad nem tudjuk elkapni kisfiam!... Nem fogod verni? Hidd el, hogy a következő barátnődet már verni fogod, mert nem fog tetszeni neki a program. Hisztis piccsa? Miért nem hagyod ott, és keresel egy nyugis csajt? He?! Idióta :")) szánalmas vagy... remélem felfogsz nőni vala is ...

2011. aug. 1. 20:25
 124/143 anonim ***** válasza:
24%

FEMINISTÁK!

Ha egy férfi hisztirohamot kapna pl egy focimez láttán, hogy "deezkell deezkell" és toporzékolna, nekifutna az ajtónak, hanyattvágná magát stb. te nem kevernél le neki egy pofont? Aki meg azt írja, hogy rég ott kell hagyni: aha, mert ha szeretsz valakit, akkor olyan könnyű otthagyni. Attól, hogy szeretsz valakit, nem azt jelenti, hogy minden hlyeségét és hisztijét eltűröd. Aki meg egy hiszti után bárkit otthagyna csak úgy, annak csökevényesebb a lelke, mint Vol... mármint Tudjukkinek. (:D)

Erre mondom én azt, hogy a kutya a legjobb barát... Próbáld ki: zárd be a csajodat meg a kutyádat egy fél napra a wc-be. Na ki fog jobban örülni, mikor meglát??? :D:D:D

2011. aug. 1. 23:49
 125/143 anonim ***** válasza:
22%
Vagy tegyük fel, a gyerekedről van szó, és édességet akar... Akkor te csak úgy otthagyod a bolt közepén mert hisztizik?
2011. aug. 1. 23:51
 126/143 anonim ***** válasza:
43%
Úristen már 103 válasz velem együtt 104(egy kis matek a szünetre:D:D)
2011. aug. 1. 23:58
 127/143 anonim ***** válasza:
59%
És ezek után még veled van? Én már rég kihajítottalak volna a fenébe!
2011. aug. 2. 01:30
 128/143 anonim ***** válasza:
100%

Draught, ez aztán az értelmes megnyilvánulás :D Elsőképp egy felnőtt férfi, akinek 2, vagy legalább 1 here himbálózik a lábai között nem fog így kiakadni egy focimez láttán. Ez az óvodások szintje, de ha egy férfi 18 év fölött produkálja az általad említett cselekvéseket, szerintem a többség nem pofonokat kezdene osztani, hanem pszichiátert hívna, de lendülettel.

A gyereket meg én piszkosul nem venném egy kalap alá a csajommal, főleg, ha 16 éves lennék, mint a főhősünk. Ezt azért nyilván Te sem gondolhattad komolyan, ez azért elég ostoba logika, már ne haragudj :)

2011. aug. 2. 09:24
 129/143 anonim ***** válasza:
100%
Ha legközelebb hisztizik vedd fel telora,aztán ha lehigadt játszd le neki.majd meglátja milyen ocsmányul viselkedik és hátha visszavesz.
2011. aug. 2. 11:27
 130/143 anonim ***** válasza:

OFF!

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:36

12L

Vigyázz Magadra! Ügyes vagy és jól tetted, hogy futottál mert ha sétálgatsz tovább és nem foglalkozol az emberrel lehet "gond" lett volna!

Ha tudsz inkább maradj mindig nagyobb társaságban és legyen nálad valami! Ha nem tudsz gáz vagy paprika spray-t venni például akkor egy kis parfüm legyen mindig a zsebedben, vagy olyan helyen ahonnan könnyen előkapod! Ezek alkoholt tartalmaznak és a nyomorult szemétládáknak rögtön kimarja a szemét Te meg árkon bokron túl jársz addigra!!!

2011. aug. 2. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!