Bezártam a bnőmet a WCbe egy negyed órára ez tényleg olyan szörnyű h ez miatt le kell hordani engem a szüleinek mindennek?
Kicsit neurotikus tipus :P Na mind1 am szeretem meg minden csak vagy 1 hete rájött a hisztiroham és én meg bezártam a wcbe h gondolkozzon ott a sötétben magán meg nyugodjon le... na mindegy a lényeg h nem is neki van a baja evvel hanem megtudták vhogy a szülei és most olyanokat mondogatnak (főleg a faterja) h engem fel fog jelenteni a rendörségen meg h én egy agresszív hülye vok meg mindennek elhord ordibált velem is egy sort h ilyet egy nővel nem csinálunk, pláne nem az ő lányával... Meg h ha mégegyszer bezárom vhova vagy leöntöm egy pohár vízzel (mert olyan is volt 1x) akk eltöri a karom meg ilyeneket mond meg mondja a bnőmnek is a hülyeségeit... sztetek hogy lehetne leállítani?! Ahányszor náluk vunk mindig beszól és hiába mondom neki h az ő kicsi lánya olyankor eszét veszti és nem lehet vele mit csinálni nem érdekli :/ Hogy lehetne beszélnem vele? Jó mondjuk alapból is utál és mindig csak örül ha talál vmit amiért b.sztathat, de most sztetek ez olyan szörnyű dolog amiért ordibálni kell? Őt csak nem zárhatom be a WCbe XD
16/F
Hát én is a kérdezőnek adok igazat..pedig én is lány vagyok,inkább "zárjanak"el addig megnyugszok..gondolom ő is ezt akarta tenni a barátnőjével..csak nem így sült el a dolog...
14/L
Hát a nők hisztijét nem így kell kezelni, még ha nem is tetszik a dolog.
Ha nagyon eleged van belőle, üljetek le, és beszéljétek meg.
A faterjának adok igazat...
Oké, hogy eleged lesz egy idő után, de most még "csak" vízzel öntögeted, de később lehet, meg is ütöd.
Gondolkozz, mielőtt cselekszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!