Bezártam a bnőmet a WCbe egy negyed órára ez tényleg olyan szörnyű h ez miatt le kell hordani engem a szüleinek mindennek?
Kicsit neurotikus tipus :P Na mind1 am szeretem meg minden csak vagy 1 hete rájött a hisztiroham és én meg bezártam a wcbe h gondolkozzon ott a sötétben magán meg nyugodjon le... na mindegy a lényeg h nem is neki van a baja evvel hanem megtudták vhogy a szülei és most olyanokat mondogatnak (főleg a faterja) h engem fel fog jelenteni a rendörségen meg h én egy agresszív hülye vok meg mindennek elhord ordibált velem is egy sort h ilyet egy nővel nem csinálunk, pláne nem az ő lányával... Meg h ha mégegyszer bezárom vhova vagy leöntöm egy pohár vízzel (mert olyan is volt 1x) akk eltöri a karom meg ilyeneket mond meg mondja a bnőmnek is a hülyeségeit... sztetek hogy lehetne leállítani?! Ahányszor náluk vunk mindig beszól és hiába mondom neki h az ő kicsi lánya olyankor eszét veszti és nem lehet vele mit csinálni nem érdekli :/ Hogy lehetne beszélnem vele? Jó mondjuk alapból is utál és mindig csak örül ha talál vmit amiért b.sztathat, de most sztetek ez olyan szörnyű dolog amiért ordibálni kell? Őt csak nem zárhatom be a WCbe XD
16/F
Az igen! XDDDD
Beteg vagy :D
Rakd ki a kislányt a pics.ba... Nagyon kicsi Ő még a hiszti rohamokhoz...
Ha kirakod tanulni fog belőle...
Megmondod Neki hogy sok a hiszti, elkényeztetett kis pics.a nem kell Neked, ha észhez tért és a hiszti rohamait az apján tölti ki végre, beszélhettek újból!
Apuci meg majd szétb.ssza a pici lánya száját ha tényleg olyan hisztis mint leírtad! Ezt 1 szigorú apuka sem viseli el!
Azért Neked hisztizik és toporzékol mert Te eltűröd, és vele maradsz!
Az apjának miért nem adja ezt elő vajon? Mert lehet olyat leverne Neki hogy a taknyán csúszna...
Lehet neki ez még jó vicc is mert Nagylány lesz Tőle! Ilyen nőt/lányt megszaggatnék!
23N
Ja!
Abban apjának igaza van, hogy ha Veled engedte el a lányát Veled is menjen haza! Ezért bármelyik apuka letépné ám a pö.csödet nem csak légpuskával hajkurásznának!
Nekem egyik exem se hagyta volna hogy egyedül menjek haza!
Én 13 voltam mikor szexuálisan bántalmaztak!
Úgyhogy nem fordul elő sűrűn, ebben igazad van!
Nem erőszakolnak meg mindennap valakit (bízzunk benne) DE HA VALAKIVEL MEGESIK MINT VELEM IS! AKKOR LÓF.ASZT NEM ÉR A STATISZTIKA!
Engem nem vigasztal most se, hogy nem mindennap esik meg amikor velem megesett!!!
Ha gondolod szívesen bemásolok egy kérdést ahol egy csajszi kérdezte hogy hogy lehet túlélni egy nemi erőszakot! Ott az én válaszom az utolsó!
Egy olyan lány aki egyedül mászkál éjjel, olyan mintha borotva élen táncolna!
23 vagyok! Nem történt régen az én esetem sem, azóta a közbiztonság csak romlott!
Tudod, ugye, kedves kérdező, hogy mivel elmúltál 16, büntethető vagy? Igaz, hogy nem úgy, mintha 18 múltál volna el, de büntethető vagy. A személyi szabadság megsértése pl. bűncselekmény, nem emlékszem már rá, hogy bűntett vagy vétség, de bűncselekmény. Ha a kislány feljelentene, akkor bizony nagyon megüthetnéd a bokádat.
Lehet, hogy hisztizik, nem, tudom, hogy hány éves, de a te korodból való, akkor vastagon belefér a hiszti. És az ember azért is hisztizhet, mert a másik állandóan kiborítja. A problémákat nem úgy kell megoldani, hogy ronggyá terrorizálod a barátnődet.
Szerintem, ballagj szépen egy egy virágoshoz, vegyél egy hatalmas csokor virágot és kérj bocsánatot, aztán reményedj, hogy kapsz tőle még egy esélyt.
És nagyon igyelekzz, hogy ezt az újabb esélyt el ne szúrd!
Mondom h nem vele van a baj, ő nem mérges rám, hanem az apja. Most jó az apja adta alá a lovat, de akk se volt igazán mérges sztem.
Mondjuk ettől függetlenül a virágos nem rossz ötlet :P Nem bocsánatkérés miatt mert nem érzem hibásnak magam! Csak úgy.
23 vagyok! Nem történt régen az én esetem sem, azóta a közbiztonság csak romlott!
Sajnállak, nekem nagy szerencsém volt, mentem haza a suliból FÉNYES NAPPAL és követett egy autó, elkezdtem futni, felgyorsitott, szerencsére ott volt a közelben egyik osztálytársamék háza, befutottam(szerencsére nyitva volt a kapu) , ők kisértek haza.(novemberben történt)Azóta sem merek egyedül nagyobb távot megtenni, egyszerüen félek:(
12L
Basszus azért ne nevezzétek már bolondnak a srácot, mert bezárta a sloziba 10 percre a barátnőjét. Oké, csúnya dolog volt, de azért annyira nem durva, mint ahogy előadjátok.
Ráadásul a lány elkezdett kanalakkal dobálni. Ez a hiszti a nem teljesen normális dolog :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!