Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bezártam a bnőmet a WCbe egy...

Bezártam a bnőmet a WCbe egy negyed órára ez tényleg olyan szörnyű h ez miatt le kell hordani engem a szüleinek mindennek?

Figyelt kérdés

Kicsit neurotikus tipus :P Na mind1 am szeretem meg minden csak vagy 1 hete rájött a hisztiroham és én meg bezártam a wcbe h gondolkozzon ott a sötétben magán meg nyugodjon le... na mindegy a lényeg h nem is neki van a baja evvel hanem megtudták vhogy a szülei és most olyanokat mondogatnak (főleg a faterja) h engem fel fog jelenteni a rendörségen meg h én egy agresszív hülye vok meg mindennek elhord ordibált velem is egy sort h ilyet egy nővel nem csinálunk, pláne nem az ő lányával... Meg h ha mégegyszer bezárom vhova vagy leöntöm egy pohár vízzel (mert olyan is volt 1x) akk eltöri a karom meg ilyeneket mond meg mondja a bnőmnek is a hülyeségeit... sztetek hogy lehetne leállítani?! Ahányszor náluk vunk mindig beszól és hiába mondom neki h az ő kicsi lánya olyankor eszét veszti és nem lehet vele mit csinálni nem érdekli :/ Hogy lehetne beszélnem vele? Jó mondjuk alapból is utál és mindig csak örül ha talál vmit amiért b.sztathat, de most sztetek ez olyan szörnyű dolog amiért ordibálni kell? Őt csak nem zárhatom be a WCbe XD

16/F

2011. aug. 1. 15:19
 101/143 anonim ***** válasza:
100%

Dragam, a szülei azert ilyenek, mert kicsit regebb ota ismerik a lanyukat, a reakcioit (nemhiaba az a szülöi feltes!), es egy kicsit többet tudnak a temarol, hogy a "neurotikus" tipusu embereknek mi jo es mi nem, es persze plusz szülöi feltes is van benne. (a legpuskas esetböl). Fogadd el öket es bnödet is igy, mi mast tehetsz?

"am ez igaz h az összes szereplő hülye de körülöttem folyik ez az egész és így azért csak szeretnék vmi megoldást találni...

A komment megírásának időpontja: ma 15:37"

"Mondom h nem hagyom ott mert én elfogadom a hibáit meg tom kezelni!

A komment megírásának időpontja: ma 15:46"

Kezelni..., igy?!?!?! Az is kezelesi mod, hogy neked jo igy, az meg mindegy, neki milyen!? Szerinted ez egy jo megoldas, hogy egy altalad neurotikus tipusunak jellemzett embert bezarsz a sötetbe!? Nezz mar utana, ennek milyen hatasai vannak a lelkivilagara, es utana kiserletezgess ilyesmivel!!!

"ilyen helyzetben mit csináltatok volna?! Mert sztem nem nagyon lehet mást!

Am meg elmenni nem szeretek mert én szeretem megbeszélni ott helyben...

A komment megírásának időpontja: ma 15:57"

Igazad van abban, hogy elfutni a probl elöl nem megoldas. Viszont amit Te csinaltal, az csak latszatmegoldas, a problema megmaradt, ugyanugy bantja, ami bantotta, csak a feszültseget magaba fojtotta, ami majd mashol jön ki.

Szerintem itt 2 megoldas van, ha valoban megoldast keresel:

1. szakitassz vele es elvalnak utjaitok,

2. segitessz megoldani a "problemat". Olyan megoldast a "közös eletetekre" vonatkozoan, ami mindkettötöknek jo, egy köztes megoldast, ami ha nem is töketetes egyikötöknek sem, de mindkettötöknek meg megfelel. Ez minden felmerülö problemanal ertendö! (Pl. akkor nem egy 7vegere mesz el, csak 1 napra, vagy ö is elmegy veletek...stb.) A szüleit pedig fogadd el igy, mi mast tehetsz? Ha igy is kell pont ez a bnö, akkor öt is elfogadni hisztisnek, az apjat meg legpuskasnak, es igen, szamithatsz a feljelentes eselyevel is, bar inkabb majd 18 felett. A szüleinek szerintem akkor fogsz megfelelni, ha "vigyazol" a lanyukra es szeretö partnerekent viselkedsz.

A komment megírásának időpontja: ma 16:21

Ezt be sem idezem, ez alapjan szerintem neked nem valo meg parkapcsolat, elöbb csak bulizgasd ki magadat. Utana valo csak olyan, amilyent a szülei elkepzelnek, es amit a bnöd is elvar töled. Tehat a helyedben lemondanek a parkapcsolat örömeiröl es bulizgatnek, beszelgetnek mindenkivel, es hosszu evek mulva, amikor majd hajlando vagyok ALKALMAZKODNI a masik igenyeihez is, akkor keresnek parkapcsolatot.

2011. aug. 1. 16:34
 102/143 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem nem ilyenekből lesznek a későbbi bántalmazások..mert már most is meg üthette volna(ami nem lett volna szép de megtehette volna már most is)de mondjuk az hogy hagyod az éjszaka közepén egyedül mászkálni az tényleg ultra nagy baromság!!(még az a szerencse hogy tényleg nem minden csajt erőszakolnak meg aki este az utcán egyedül van..de erre ne alapozz!!)

17/L

2011. aug. 1. 16:36
 103/143 anonim ***** válasza:
89%

Amúgy nem is tudom, hogy neked legyen igazad, vagy a bnőd-éknek, mert az bizti, hogy mind a két fél elég távol áll a normálistól, Én pl bizti, felpofoztalak volna, ha bezársz negyed órára a wc-be mert én félek a sötétben (Hála a nővéremnek -.-"...) Én a te helyedbe, a hisztirohamával ott ahytam volna, és átmegyek egy másik szobába, amíg megnyukszik, utána értelmesen megbeszéltem volna a dolgot, olyan helyett h bezárom, meg meglocsolom.... az apjánál meg könyörögj kegyelemért....

Hidd el: Se neked nem áll feljebb se bnőédnek... Titeket egymásnak teremtettek, hogy ilyenek után nem veritek agyon egymást....

2011. aug. 1. 16:36
 104/143 anonim ***** válasza:
35%

Őszintén szólva nekem az, hogy egyedül ment haza éjjel a csaj (meg a bulin való beszólás) önmgában durvább mint a bezárás, meg a vízzel leöntés.

Persze a körülményeket nem tudom egyik esetben sem, de ha én kanalakat vágnék a páromhoz és leöntene hidegvízzel, akkor még igazat is adnék neki és örülnék, hogy nem dob ki a francba.

De ha valaki engedné a (még nem létező) lányomnak éjjel, hogy egyedül mászkáljon, az tényleg addig élne.

A wc-be zárás meg... persze durván hangzik... de megintcsak olyan, hogy adott esetben én jót röhögnék a páromon, ha csak így tudna ellenem védekezni... de ha meg épp pl. egy pánikrohamot vesz "hisztinek" annak meg elég súlyos lelki következményei lehetnek.

2011. aug. 1. 16:37
 105/143 anonim ***** válasza:
87%

Ez a válasz 29%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:59

Mikor azt írtam, hogy a fiú magatartása (mármint, hogy bezárta) büntetendő, abból indultam, ki, hogy igen is nagyon jól ismerem a magyar jogrendszert.

2011. aug. 1. 16:37
 106/143 A kérdező kommentje:
Nem vágom honnan veszitek ezt h bántalmazom ha bántalmaznám akk nem azzal szarakodtam volna most se h bezárom meg leöntöm meg ilyenek... pont h ez bizonyítja h nem fogom bántalmazni! Nem lennék képes sose bántani!
2011. aug. 1. 16:46
 107/143 A kérdező kommentje:
Meg én rengeteget alkalmazkodok hozzá tényleg ált az van amit ő akar de azért mindennek van határa...
2011. aug. 1. 16:48
 108/143 anonim ***** válasza:
88%
Nem fogod bántalmazni? Az én pasim 16 évesen ugyanilyen volt. Én is hisztis voltam, mint minden tini lány, amikor a nőiességét bontogatja. Az az idióta engem is így büntetgetet, majd egy idő után meg is ütött. Ráadásul alig lehetett megszabadulni tőle. Bárcsak lett volna egy légpuskás apám.
2011. aug. 1. 16:58
 109/143 anonim ***** válasza:
85%

"...én azt mondtam neki h elmegyek a Balatonra egy hétre haverokkal akk is ha ő nem akarja h elmenjek!"

Gyökér vagy hiába... Mi lenne ha a barátnődet is elvinnéd? Nekem se tetszene ha a barátom nélkülem menne a Balatonra egy hétre haverokkal. Jó kanalakat azért nem dobálnék,de gondolkodj el,hogy fordított esetben neked,hogy esne,ha kijelentené a barátnőd,hogy ő elmegy akkor is,ha nem is akarod.

Meg az is hogy egyedül ment haza buliból,mert te jól akartad magad érezni,gondolom szintén a haverjaiddal...

A helyedben elgondolkodnék,hogy kell-e nekem kapcsolat. Nem az a megoldás,hogy bezárod,vagy hagyod h hazamenjen egyedül,hanem h elgondolkodsz.

De hát hiába még fiatal vagy az olyan komoly dolgokhoz,mint a párkapcsolat

2011. aug. 1. 17:15
 110/143 anonim ***** válasza:
14%
jajj hagyjuk már..szégyen nem szégyen néha nekem is kell,hogy valaki helyre tegyen..így vagy úgy :D(zártak már wc-be) kicsit haragudtam de igaza volt..:D ennyi
2011. aug. 1. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!