Miért játssza meg magát? Minek kell azt hazudni, hogy rosszul van?
Barátom mamája 60 pár éves, rengeteg gyógyszert szed, négyet csak a tüdejére, ilyen befúvós pipás szereket, de füstöl, mint a gyárkémény...
Barátom hívott, hogy mamája rosszul van.
Mondtam, hogy menjen el az orvoshoz. Válasz: rosszul van.
Akkor azt javasoltam, hogy hívja ki az orvost házhoz. Válasz: úgysem jön. (Gondolom mert minden sz.arért kihívta egy időben.)
Mondtam, hogy mentő? Erre az volt a válasz, hogy az meg az orvost javasolja.
Eü-s végzettségem van, felmentem, hogy megnézzem. Hát a drága éppen főzött...
Mondtam barátomnak, hogy rájátszik, hogy sajnálják, de neeem, ő tudja, hogy tényleg rosszul van. Megemlítettem, hogy ha én olyan rosszul vagyok, akkor nem főzök, hanem lefekszek pihenni, vagy mentő.
Erre megkaptam, hogy az ő mamája ilyen, kórházba meg nem akar menni...
Minek csinálja ezt a cirkuszt????
Ha rosszul van pihenjen, ha nem javul, akkor mentő. Nem főzni és még sajnáltatni magát, hogy jajj szegény...
Aki azt írná, hogy gonosz vagyok: voltam fent nála, megnéztem, vérnyomást, pulzust, mindent, és minden jó.
egy feltevés.: többet akarja látni., ezért mondja hogy így biztos többször elmegy.
mindenesetre ha következőleg szarul lesz hívj ki hozzá egy dokit a tudta nélkül.
Van kutya, barátom 2 hete ott van, ott alszik mindig...
Amúgy borzasztó a természete, mindenkit elmar maga mellől a pénzéhségével.
volt barátom anyukája volt ilyen, annyira szerette a fiát hogy mindig szerette volna ha mellette van /érthető/
aztán albérletbe költöztünk és nem járt fel olyan sűrűn hozzá.rá 3 évre szakítottunk, akkori barátom maradt az albérletbe én máshoz költöztem.Anyukája egyedül maradt, de látogatta sűrűn még el nem utazott jó pár km-rel arréb, dolgozni.Anyukája egyedül maradt, nyugtatón és altatón élt.Már meghalt. nagyon sajnálom, mert rendes volt nagyon.
Az eüs végzettségeddel tudhatnád,hogy aki fullad vagy köhög,annak nem szabad lefeküdni,mert akkor a roham csak súlyosbodik.
A mama biztosan bevette a gyógyszereit,inhalált,hogy jobban legyen. Tapasztalatból tudja,hogy ilyenkor az orvos sem csinálna mást,tehát felesleges kihívni. A kórházban pedig csak akkor állnának vele szóba,ha fizet az orvosnak.
A mama nem játssza meg magát,amikor azt mondja,hogy rosszul van. Az ő korosztálya nem hagyja el magát,mint a mai fiatalok. Csak akkor fekszenek tétlenül az ágyba,hanem tudnak mozogni. Gondolom,te nem főzöl meg helyette.
A vérnyomás pedig idős korban akár félóránként változhat.
Van még mit tanulnod az egészségügy terén. Főleg,több empátia kellene a betegekkel szemben.
Jár orvoshoz, a Jó Isten tudja csak, hogy hányféléhez. Szed jópár gyógyszert. A cigiről nem hajlandó lemondani.
Azt tudni kell, hogy barátom nála lakott, hogy anyagilag segítse. Mikor elvesztette a munkáját, a drága mama kidobta. Most otthagyta a fia, mert elege lett, most megint jó neki barátom...
Nem mondtam, hogy fullad, csak azt írtam, hogy sok gyógyszert szed a tüdejére.
Éppen szédelgett, amikor fent voltam nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!