Van itt rajtam kívül olyan fiatal, aki nem akar jogosítványt szerezni?
Ja,és fiú vagyok.Sportolok,nem autóval megyek mindenhová a nemlétező sörhasammal:)
Férfiasság?:)Hogyne:D
" Alapfeltétele az életnek... Ha dolgozni akarsz, szinte mindenhol kötelező, ha férfi vagy, akkor a férfiasságod jelképe."
Ez kb a 'real mean eat meat'-el egy szinten lévő marketinges agymosás.
Amúgy persze, hogy a többség meg akarja szerezni, mivel a médiában ez van menőnek (a sok nívótlan proli sorozat, sztárok + cégek marketing kampányai) és az élethez nélkülözhetetlennek beállítva. De valójában, hacsak nem egy pár száz lakosú faluban laksz, ahonnét napi 2x megy busz simán nélkülözhető.
Csak akkor megszűnne a f.aszméregetés és a villogás, mert nem fogja hizlalni a sok hülyegyerek máját, hogy "nekem ilyen verdám van, én vagyok valaki" felfogás.
De ugyanezen a fogyasztói brainwashingon alapul az okostelefon őrület vagy pl a nike cipő viselés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!