A férjem nem engedi, hogy többet egyek. Mi lehet tenni?
Figyelt kérdés
Egy kicsit felszedtem a szülés után, most elzárva tartja a hűtőt és számon tartja, hogy mennyit eszek. Nagyon megalázva érzem magam, pedig figyeltem, hogy ne szedjek fel. De így is 5 kg maradt rajtam. A férjem pedig egyre kevésbé figyel rám így is :(2011. júl. 21. 21:25
51/56 anonim válasza:
Ezzel a hülye nővel nem érdemes foglalkozni! Hagyjátok csak meg is érdemli! Kiráz az ilyen emberektől a hideg, nem képes a sarkára állni és hadja hogy egy pasi irányítsa az életét. Hát szánalomraméltó vagy komolyan mondom... "Csak mert szeretem." Hát júúúj én meg okádok az ilyentől.
52/56 anonim válasza:
Én is kezdem azt hinni, hogy kamu. Ez még viccnek is rossz.
53/56 anonim válasza:
szerintem is fail. legalábbis nagyon remélem!
54/56 anonim válasza:
Én simán el tudom képzelni, h igaz, amennyi a barom...
55/56 anonim válasza:
lehet most nagyon le fogtok pontozni, de én nem sajnálom ezt a nőt egy cseppet sem, mert nem áll a sarkára, nem áll ki magáért, meg mi az h nem értesz a pénzügyekhez? ilyen nincs, számolni csak tudsz....
aki hagyja h a férje tárgyként kezelje és megalázza megüsse, ahelyett h hálás lenne a nejének, hogy született egy babájuk, annak úgy kell és kész
56/56 anonim válasza:
Minden ember a saját sorsának kovácsa ha te neked jó így akkor legyen jó. De ne panaszkodj hogy jaj milyen rossz sorsod van. Azon nem lehet segíteni aki nem is akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!