Mit tegyek? Hogy lehet ebből a kapcsolatból kilépni?
Figyelt kérdés
Vőlegényem egy idő után kimutatta a foga fehérjét. Az eljegyzésig még tartotta magát, de amikor odaköltöztem hozzá, akkor derült ki hogy iszik (nem keveset, literszámra)és agresszív. Már több hónapja bánt testileg, lelkileg. Pl: életem első pofonját is tőle kaptam, mert betegesen féltékeny; lelökött az ágyról; belerúgott a hasamba, fojtogat, szemtől szembe leköpött, tépi a hajam és még sorolhatnám. A testem mindig tele van véraláfutásokkal, sebekkel. Félek tőle, de el szeretném hagyni, csak nem tudom hogyan. Azt mondta, bárhol megtalál, tudja a szüleim címét ahol eddig laktam, a munkahelyem címét... És ha elborul az agya, a négy fal között otthon azt csinál velem amit akar. Nincs szemtanú, nincs bizonyíték, nem tudok védekezni. A szülőknek mindig azt kell hazudni, hogy minden rendben van köztünk, pedig nincs.... Mit tegyek? Segítsetek! Hogy költözzek el? (Teljesen kivagyok lelkileg, idegileg, ezért bunkó beszólásokat nem szeretnék olvasni...) Köszönöm. 27L2011. júl. 19. 09:09
31/34 anonim válasza:
Szia! Én is nagyon örülök, hogy végre sikerült eljönnöd onnan. Én azt tanácsolnám, hogy ne némítsd le a telefonod, hanem egyszerűen (ha kártyás) akkor vegyél másik sim kártyát bele és tiltsd le a telefonszámodat. Nem tudja majd kinyomozni és megszűnnek a hívogatások. Sok sikert a további életedhez!!! Ügyes voltál!
32/34 anonim válasza:
Persze, ez egyszerű. De gondolj bele, hogy akkor minden ismerőst, rokont, barátot, kollégát és még ki tudja hány embert kell körbe-telefonálnia, hogy megváltozott a száma. Ez egy kész vagyon is lehet! Egyszerűbb lehalkítani. Az a másik egy idő után majd rájön, hogy hiába hívogatja, eredmény nincs.
(Egyébként szerintem az ilyen hapik nagyon gyorsan gondoskodnak arról, hogy sokáig ne maradjanak egyedül, mert ugye egyrészt a házimunka, kész vacsora hiányzik nekik. No meg ha nőt szeretnének, az után is menni kell, tehát gyorsan be fog magának szerezni egy pótlást és attól kezdve megszűnnek a telefonok.)
33/34 anonim válasza:
Szia, szia!
Helyre-rázódtál már? Minden oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!