Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hogy lehet ebből...

Mit tegyek? Hogy lehet ebből a kapcsolatból kilépni?

Figyelt kérdés
Vőlegényem egy idő után kimutatta a foga fehérjét. Az eljegyzésig még tartotta magát, de amikor odaköltöztem hozzá, akkor derült ki hogy iszik (nem keveset, literszámra)és agresszív. Már több hónapja bánt testileg, lelkileg. Pl: életem első pofonját is tőle kaptam, mert betegesen féltékeny; lelökött az ágyról; belerúgott a hasamba, fojtogat, szemtől szembe leköpött, tépi a hajam és még sorolhatnám. A testem mindig tele van véraláfutásokkal, sebekkel. Félek tőle, de el szeretném hagyni, csak nem tudom hogyan. Azt mondta, bárhol megtalál, tudja a szüleim címét ahol eddig laktam, a munkahelyem címét... És ha elborul az agya, a négy fal között otthon azt csinál velem amit akar. Nincs szemtanú, nincs bizonyíték, nem tudok védekezni. A szülőknek mindig azt kell hazudni, hogy minden rendben van köztünk, pedig nincs.... Mit tegyek? Segítsetek! Hogy költözzek el? (Teljesen kivagyok lelkileg, idegileg, ezért bunkó beszólásokat nem szeretnék olvasni...) Köszönöm. 27L
2011. júl. 19. 09:09
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Költöznék én még ma. De ő előbb ér haza a munkából, és nem valószínű hogy nyugodtan végignézné ahogy pakolok. Biztos szétverné a fejem. Képes rá. Reggel meg együtt indulunk dolgozni, mert ugyanakkor kezdünk a munkahelyen. Ezen kívül naponta 3-4-szer is felhív telefonon hogy hol vagyok, mikor indulok el, hányra érek haza, stb. Ezért nem találok megfelelő alkalmat a költözésre.
2011. júl. 19. 10:40
 12/34 anonim ***** válasza:
Előbb eljössz a munkahelyedről, hogy mire ő hazaér már ne legyél ott. Telefont addig ne vedd fel.
2011. júl. 19. 10:43
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Megbeszéled a szüleiddel, egy napra szabadságot veszel ki, reggel elmégy otthonról, ahogy szoktál, utána rögtön visszamégy, a családdal összepakolsz és este hiába vár rád.

HA meg megvert, akkor azonnal (másnap legkésöbb)orvosnál látleletet vetetni fel, a rendörségen feljelenti.

Távolságtartást LEHET kérni ilyen esetben is - ellentétben azzal, amit valaki korábban irt), ha van feljelentés ellene.

2011. júl. 19. 10:44
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
igen szerintem is gyere el előbb meloból és tűnj el minél hamarabb saját érdekedben
2011. júl. 19. 10:45
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
AZONNAL MENJ EL!!!! Melóhelyről elkéredzkedni...férfi rokonokat, barátokat összeszedni, beavatni !!!Ja és orvosi látlelet, majd irány a rendőrség, stb.
2011. júl. 19. 11:52
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Ne hazudj az ismerőseidnek. Valaki csak tud segíteni.
2011. júl. 19. 23:08
 17/34 anonim ***** válasza:
53%

Még az is meglehet, hogy pont a főnököd fog segíteni, kocsit ad, ha nem is személyesen, akkor valamelyik munkatársat küldi, hogy segítsen az összecsomagolt ruhákat berakni a kocsiba és elvinni, ahova kéred.

(Ruhaneműt fekete zsákba, száját bekötve. Edényeket vastag kartondobozba, könyveket kisebb zsákba és keresztben átközve madzaggal, hogy bele lehessen kapaszkodni. 2-3 óra alatt megvan az egész. És NYOMÁS!)

2011. júl. 20. 07:45
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

sztem előre beszéld le a családdal a költözést h vki jöjjön! legyen 1 db nála erősebb férfi!! ez már nem vicc. nehogy peched legyen és véletlneül ő is menjen haza korábban!ezt ennél jobban meg kell tervezni. rengeteg rokont beszervezni (tudom h kínosnak érzed, de agyonverve lenni sokkal kinosabb...), melóhelyhez hivni őkeT!!h már onnan biztonságban legyél, elmenni lakásra összepakolni és elköltözni.

ne most legyél szégyenlős!veszélyben vagy onnan kérj segítséget ahonnan csak tudsz!

2011. júl. 20. 14:07
 19/34 anonim ***** válasza:
76%

Remélem, összeszedted magad azóta, valóban az a legjobb, ha legalább egy olyan férfi is van veled, aki erősebb a párodnál. Én arra gondoltam, hogy a szüleiddel kellene odamenned összepakolni, de lehet, hogy ez nem jó ötlet, nehogy őket is bántsa.

A szüleid fognak tudni segíteni abban, hogy hová érdemes fordulni, ha nem hagy békén. Egy ideig azonban egyedül ne menj sehova, szervezd úgy, hogy mindig valaki legyen veled, bárhová mész. És nehogy bedőlj olyan szövegnek, hogy megváltozott, és ezután minden másképp lesz, mert az ilyen emberek nem változnak meg. Nagyon erősnek kell lenned.

Őszintén remélem, hogy már meg is tetted a legfontosabb dolgot, az elköltözést onnan.

2011. júl. 20. 17:07
 20/34 anonim ***** válasza:
Tegnap délelőtt 3/4 11 óta nem jelentkezett. Vajon mi lehet vele?
2011. júl. 20. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!