Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hogy lehet ebből...

Mit tegyek? Hogy lehet ebből a kapcsolatból kilépni?

Figyelt kérdés
Vőlegényem egy idő után kimutatta a foga fehérjét. Az eljegyzésig még tartotta magát, de amikor odaköltöztem hozzá, akkor derült ki hogy iszik (nem keveset, literszámra)és agresszív. Már több hónapja bánt testileg, lelkileg. Pl: életem első pofonját is tőle kaptam, mert betegesen féltékeny; lelökött az ágyról; belerúgott a hasamba, fojtogat, szemtől szembe leköpött, tépi a hajam és még sorolhatnám. A testem mindig tele van véraláfutásokkal, sebekkel. Félek tőle, de el szeretném hagyni, csak nem tudom hogyan. Azt mondta, bárhol megtalál, tudja a szüleim címét ahol eddig laktam, a munkahelyem címét... És ha elborul az agya, a négy fal között otthon azt csinál velem amit akar. Nincs szemtanú, nincs bizonyíték, nem tudok védekezni. A szülőknek mindig azt kell hazudni, hogy minden rendben van köztünk, pedig nincs.... Mit tegyek? Segítsetek! Hogy költözzek el? (Teljesen kivagyok lelkileg, idegileg, ezért bunkó beszólásokat nem szeretnék olvasni...) Köszönöm. 27L
2011. júl. 19. 09:09
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Gondolom kibékültek..
2011. júl. 20. 20:46
 22/34 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy elég erős, hogy kilépj ebből a kapcsolatból, a saját, és esetleg a gyereked halálos ítéletét írod alá!!
2011. júl. 20. 22:30
 23/34 anonim ***** válasza:

Én bízom benne, hogy meglépte a költözést. Lehet, hogy a gép nem az övé volt, vagy ahová költözött, ott várnia kell, míg bekötik a net-et.

Ráadásul, ha másik városba költözött, akkor most esetleg még munkahely után is futnia kell.

Én bízom benne, hogy 1-2 nap múlva jelentkezik.

2011. júl. 21. 11:50
 24/34 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Huh, most jutottam gépközelbe. Köszönöm mindenkinek a válaszokat, meg az aggódást. Tegnap intéztem a látleletet, voltam orvosnál. A nehezebb felére ma délután kerül sor, de lesz segítségem, és elvileg mi előbb érünk haza mint ő. Utána tilos telefont felvenni és a könyörgését vagy az ordibálását hallgatni. Nagyon izgulok, remélem sikerülni fog. Köszi a biztatást mindenkinek!
2011. júl. 21. 12:11
 25/34 anonim ***** válasza:

OKÉ!

Kösz a jelentkezést, ha elrendeződtél, kérlek jelentkezz!

Szurkolunk neked!

2011. júl. 21. 12:22
 26/34 anonim ***** válasza:
Igen, gratulálunk az első lépéshez!Sok szerencsét a továbbiakban és kérlek ha még lesz energiád írj hogy s mint sikerül!:-)
2011. júl. 21. 12:44
 27/34 anonim ***** válasza:
Nem lenne jobb, ha csak elküldenél valakit a holmidért és egyben megüzennéd, hogy részedről vége?
2011. júl. 21. 17:30
 28/34 anonim ***** válasza:
!!!!!!!!!!! ÍRJ, MI LETT !!!!!!!!!!!!!!!!
2011. júl. 22. 13:07
 29/34 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Viszonylag simán ment a költözés, szerencsére nem jött haza, így nem is találkoztam vele. Viszont azóta annyi sms-t írt, meg annyit hívott, hogy a telefonom nem bírja. Könyörög, hogy menjek vissza, többet nem fog így viselkedni... Én meg azóta is sírok, de nem azért mert hiányzik, hanem hogy egyáltalán ezt kaptam valakitől, akit én soha nem is bántottam. Miért ilyen kegyetlen velem az élet? És mikor fogom ezt az egészet kiheverni??? Ami jól esik, hogy ennyien gondoltatok rám...Köszönöm...
2011. júl. 22. 14:07
 30/34 anonim ***** válasza:
54%

Köszi a jelentkezést! Örülök, örülj te is, hogy a nehezén már túl vagy!

A telefont legjobb ha lenémítod, és csak akkor adsz rá hangot, amikor te akarsz beszélni.

Persze, a könnyeket el kell sírni, különben a fájdalom benned marad és belülről fog feszíteni, de hidd el, 1-2 nap múlva is már könnyebb lesz, és ahogy telik az idő, egyre inkább kezdel majd helyre-rázódni.

Ne higgy neki, vissza ne menj hozzá! Te jobbat érdemelsz és meg is fogod találni a hozzád illőt, aki majd a tenyerén fog hordozni, és mindent megtesz azért, hogy boldog légy.

Most légy büszke magadra, amiért volt annyi erőd, hogy ezt a nagyon nehéz helyzetet ilyen frappánsan sikerült megoldanod! Nem kis belső erő, bátorság kellett hozzá!

Gratulálok!

Mostmár gondolatban ezt az egész múltat dobd a hátad mögé, ne nézz csak előre, minden nap tartogat a számodra valami szépet és jót, csak vedd észre, és használd ki bármi is az. Legyen akár egy pár napos, hetes kirándulás, barátokkal bulizás stb. TIÉD A VILÁG!!

Azért még írj légyszi, hogyan alakulnak a napjaid, az életed? Ha nem baj, (én legalábbis) kíváncsi vagyok rá.

2011. júl. 22. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!