Megörülök mit tegyeeeeek?
Figyelt kérdés
Elegem van már.. Kisbabát vártunk a párammol féléve ide költöztem hozzájuk, majd folyamatosan jöttek a dolgok... Nem mehetsz koncertre, ( sose ittam vagy cigiztem vgy casjoztam) aztán 11kor takarodó.. mióta megszült..azota este 7kor folyamatosan baszogatva vagyok azzal fenyegetöznek h kiraknak engem...nem mehetek sehova csak melozni se összefutni valakivel se senkivel..ezigy maga a pokol.. élettársam sem melettem áll aztakarja h ne legyen se barátom se semmi.. félév alatt mig ittvoltam csak 1er meettem el itthonrol..nemis áll ki melettem..se semmi :S megörülök ugy érzem becsavarodok..mit tegyek?2011. júl. 18. 15:24
21/22 anonim válasza:
Miért? Szerintem semmi olyat nem mondott, amiből az jönne le, hogy unintelligens. Egy 12 hetes terhesség még nem látszik.
22/22 anonim válasza:
Figyi, ha te vagy a férfi, és te keresed a pénzt, akkor nem fognak kidobni. Beszélj a pároddal, hogy ez így nem mehet tovább, mert nem hagynak lélegezni. Felnőtt férfi vagy, állj a sarkadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!