Megörülök mit tegyeeeeek?
Figyelt kérdés
Elegem van már.. Kisbabát vártunk a párammol féléve ide költöztem hozzájuk, majd folyamatosan jöttek a dolgok... Nem mehetsz koncertre, ( sose ittam vagy cigiztem vgy casjoztam) aztán 11kor takarodó.. mióta megszült..azota este 7kor folyamatosan baszogatva vagyok azzal fenyegetöznek h kiraknak engem...nem mehetek sehova csak melozni se összefutni valakivel se senkivel..ezigy maga a pokol.. élettársam sem melettem áll aztakarja h ne legyen se barátom se semmi.. félév alatt mig ittvoltam csak 1er meettem el itthonrol..nemis áll ki melettem..se semmi :S megörülök ugy érzem becsavarodok..mit tegyek?2011. júl. 18. 15:24
1/22 anonim válasza:
Hmm??
Nem értem, ki várt kisbabát, ki nem enged?
3/22 anonim válasza:
És próbáltad megbeszélni a pároddal, hogy ez így neked nem jó?
4/22 anonim válasza:
költözzetek külön. vagy a te szüleidhez. ha felnőtt emberként megmondják mit tehetsz és mit nem az már rég rossz.
5/22 anonim válasza:
Beszélj az élettársaddal, hogy jár neked is egy kis magánszféra, amikor nem velük szeretnél lenni, hanem szórakozni szeretnél, mert a kisgyerek nem egyenlő az antiszociálissá válással. Még időben lépj, mert akár a netet is eltilthatja tőled, ha már most ilyen.
6/22 anonim válasza:
a csaj nem engedi...
hát apám, vagy a sarkadra állsz vagy felhúzod a papucsot vagy lelépsz
egy kapcsolatban egyik félnek sincs joga a másikat korlátozni (11kor takarodó o.O)
vagy elköltöztök anyóséktól és kész
7/22 anonim válasza:
szard le h nem engedik menj el a barátaiddal aztán a legrosszabb esetben dob a csaj és el kell költöznöd
8/22 anonim válasza:
Hát ha jól értem, te vagy a férfi. Bocsi, de jelen helyzetben tényleg így kisbetűvel, és sértődj meg, légyszives. Mi az, hogy nem engednek?! Gondolom, nem 18 év alatti vagy. Ha így áll hozzá a nő, akkor nem is tudom, hogy ha én férfi lennék, mit tennék, de... Te ezt hagyod? Oké, hogy most ilyen, de nem hiszem el, hogy amíg csak jártatok, akkor ne lett volna ilyen. És erre még gyerek is lett? Nem lesz valaki csak úgy egyik napról a másikra a férjének parancsolagtó ...nem is tudom, mit írjak. Van egy mondás, és ne vedd szó szerint, de így hangzik: Én nem helyeslem, ha valaki veri a nejét. de megértem....
10/22 anonim válasza:
Hívd el a barátnődet is néha magaddal szórakozni. Ne éreztesd azt vele, hogy te mindig tőle külön akarsz kikapcsolódni, mert amikor velevagy az elég fárasztó - még ha így is van, ez rosszul esik. Lehet, hogy azért nem enged sehova mert fél, hogy elveszít. Valószínüleg azt érzi, hogy ő otthon ragadt a babával és ő nem tud mit csinálni, te viszont kitörhetsz ha akarsz. Az már kérdés hogy ezzel a viselkedéssel pont, hogy eltávolodsz tőle. A szülőknek meg ne hagyd, hogy beleszóljanak, kiv ha ők fizetnek mindent mert akkor egy szavad se lehet. Igyekezzetek a pároddal külön költözni és ajánld fel neki néha h vigyázol a babára addig ő elmehet barátnőzni vagy kikapcsolódnji kicsit és ha te ezt megteszed érte, akkor ő is engedjen el néha. De nagyon fontos, hogy együtt is romantikázzatok néha a baba nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!