Szerintetek egy 21éves lányt eltilthatnak a szülei a barátjától?
Hozzá szólok én is, mivel nekem is választanom kellett a párom és szüleim között. A párom idősebb tőlem 14 évvel, de ezzel nem is volt probléma, de elvált, gyerek is van, de ezt is megbeszéltem a szüleimmel, már ez sem volt gond.DE! Egy illető keresztbe tett, konkrétan a keresztanyám, anyámékat ellenem uszította, olyan veszekedések voltak, hogy csak na. Én elmentem otthonról végül, mert nem bírtam, hogy egy személy tönkre tette a családot, besokaltam. Már 1 éve történt, anyum csak akkor hívott, ha valami kellett neki, (biztosítási pénz miatt hivott)-keresztanyám felhívott, hogy szeretne bocsánatot kérni tőlem, stb..Őszintén, ha veled így történne, felkeresnéd? Mert én nem.
Lehet kicsit off, de én megtettem a lépést, eljöttem.
14.37
Ez az örökség cucc komoly??? Nekem mindkét oldalról van féltestvérem, apám fiát nem is ismerem kb, egy kis gyökér 10 éves, de tipikus sorozatgyilkos alapanyag, de még tőle sem sajnálom a pénzt meg az örökséget, más kérdés h nem vok rá kíváncsi, a másik öcsémet meg imádom! Normális felnőtt emberek nem fognak utálni egy gyereket az örökség miatt...Főleg mert az örökség nem egy elvárható dolog, mi van, ha nem is lesz/lenne egyáltalán? Ki tudja milyen lesz vkinek az anyagi helyzete mire meghal? Erre soha nem lehet alapozni, é sztem normális ember nem is teszi. Az egy dolog, h pl mamám háza a mi nevünkön van nővéremmel, és minden úgy van intézve h a kis göcsört semmit ne kapjon/kaphasson belőle,de kap mást, ez engem nem zavar, arról meg ne is beszéljünk, h ki tudja, lehet mamám nagyon beteg lesz, el kell adni a házat, h kezelhessék, v nagyon egszorul anyagilag, el kell adni kisebb lakásba költöznie...stb. Attól h úgy tűnik van/lesz valamid nem azt jelenti h így is van. Tehát normális ember nem a máséra pályázik huszonévesen hanem a sajátját próbálja megszerezni.
15:51
Az örökséget én sem úgy gondoltam, mint valami leendő fix bevételt. Csak adott egy helyzet, amiben egy - szerintem - 45. évéhez közelítő, vagy akörüli férfi, egy lánya korú nővel tervezi a további életét. Ez egyrészt konfliktust teremtett a lány családjában, erről szól az eredeti kérdés. Másrészt, konfliktust teremthet majd a 21 éves lány, és a férfi hasonló korú gyerekei között is. És ebben a konfliktusban megfordulHAT a felnőtt gyerekek fejében, hogy egy-két féltestvér növelheti az örökösök számát. Ez nem biztos, de nem is teljesen alaptalan gondolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!