Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, hogy nyugtom legyen a saját lakásomban az exnejem barátjától?
A válás még nem zárult le, a lakás osztatlan közös tulajdon, megy a per miatta. A feleségem pasija viszont rendszeresen odajárkál, és miután én szóvátettem, hogy én ezt nem akarom, és törvény szerint nem lehet ott, többször is megvertek. Azt mondták, hogy úgy sem tudok mit tenni, mert ők majd azt fogják mondani, hogy én mentem nekik és én bántottam őket. Lassan félek hazamenni a saját lakásomba, mert bármikor megverhetnek.
De nem kérek, olyan tanácsot, hogy költözzek el, mert akkor nem láthatnám a gyerekeimet és pont az a céljuk, hogy elmenjek onnan és ők használhassák egyedül azt a házat, amiért egyedül én dolgoztam meg. A rendőrség semmit nem akar tenni, ráadásul haverjai is a feleségem szeretőjének. Szeretnék elválni minél hamarabb, de ott is húzza az időt, nem akar tárgyalni sem, pedig ki tudnánk fizetni, ami törvényesen járna neki.
Minden lehetőség érdekel, hogy mit tehetek, hogy végre nyugtom lehessen a saját lakásomban.
Költöztesd oda pár erős haverodat!
Vagy szerelj fel kamerákat, és vedd fel. Azzal tudod bizonyítani, hogy vernek. Plusz látlelet és feljelentés. És a gyerekek hogy viselik mindezt? Hát még el is perelhetnéd a gyerekeket egy jó ügyvéddel? Mit tanulnak így az anyjuktól, meg az ,,édes" mostohától? Nagyon sajnállak!
A lakás osztatlan közös tulajdon, amiért te egyedül dolgoztál meg... Gratulálok! Most iszod a levét.
Akármekkora is a szerelem, az ember nem lehet sem jóhiszemű, sem naív.
Ügyvéd? Hülyeség.
Pár haverral a qrvát meg a stricijét is ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!