Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem az új barátjával az én lakásomban a mi gyerekeimmel akar karácsonyozni. Megteheti?
A válás folyamatban van, mindketten akarjuk a gyerekeket. A vagyonmegosztás szintén folyamatban, a ház amiben még mindketten lakunk 2/3 részben az enyém, 1/3 részben az övé. A feleségemnek közben lett egy új pasija, és most kitalálta, hogy ide akarja hívni karácsonyozni és együtt akarják tölteni az ünnepeket a közös gyerekeinkkel. Én édesanyámhoz is át akartam menni az ünnepek alatt, ezért nem tudok végig itthon maradni.
Szerintem ez óriási pofátlanság, és a pasi részéről is az, ha van képe idejönni. (Persze neki van, mert taxis, ezért sokminden ráfér.)
Tehetek-e valamit ez ellen?
A házasságunk amiatt ment tönkre, mert anyagilag telhetlenné vált. Csak akkor kellettem neki, amikor pénzem volt, aztán amikor rosszul ment az üzlet, és nem volt, akkor olyan aljas dolgokat művelt ellenem, amit nem tudok neki megbocsátani. Ezért válunk.
Azzal nincsen gondom, hogy új pasija van, legyen vele, vigye minél hamarabb.
De ne hozza az én házamba karácsonyozni az én gyerekeimmel. (Tudom hogy közös, de még nincs elosztva.)
Nekem ettől kifordul a gyomrom.
Tudtommal jogilag sem tehetné meg.
Mi van, ha kihívom a rendőrséget, hogy egy idegen férfi van a lakásomban?
(Nekem is van már barátnőm, de eszem ágában nem lenne idehozni a gyerekeimhez addig, amig nem rendeződtek le a dolgok.)
"vagy mész vele együtt a fenébe innen."
Ilyet nem tehet ez nagyon rossz tanács a feleség tulajdonos a házban nem lehet kizavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!