Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem az új barátjával az én lakásomban a mi gyerekeimmel akar karácsonyozni. Megteheti?
A válás folyamatban van, mindketten akarjuk a gyerekeket. A vagyonmegosztás szintén folyamatban, a ház amiben még mindketten lakunk 2/3 részben az enyém, 1/3 részben az övé. A feleségemnek közben lett egy új pasija, és most kitalálta, hogy ide akarja hívni karácsonyozni és együtt akarják tölteni az ünnepeket a közös gyerekeinkkel. Én édesanyámhoz is át akartam menni az ünnepek alatt, ezért nem tudok végig itthon maradni.
Szerintem ez óriási pofátlanság, és a pasi részéről is az, ha van képe idejönni. (Persze neki van, mert taxis, ezért sokminden ráfér.)
Tehetek-e valamit ez ellen?
Sajnos lett folytatása a dolognak.
Mikor visszavittem a gyerekeket, már vártak, plusz begyűjtött egy kollégát is segítségként. A gyerekek kiszálltak a kocsiból és bementek a lakásba, én meg még ki akartam venni a cuccokat a csomagtartóból, mikor rámtámadtak. Először csak lökdöstek kint az utcán a kocsinál, majd a kertünkben folytatták és hárman (a feleségem, a pasija, meg a barátjuk) elkezdtek ütni-verni. Kiabáltam segítségért, de nem volt kint senki az utcán. Elvégre megígérték, hogy agyonvernek, úgyhogy számíthattam rá. Végülis valahogy el tudtam menekülni és bepattanatam a kocsiba, de követtek és le akartak szorítani az útról. Bementem a rendőrségre, hogy feljelentést tegyek, és ott ismét találkoztam velük. Beadták a rendőröknek, hogy én támadtam rájuk. Három nap után mertem csak hazamenni, baráti kísérettel. Ja és a biztonsági kamerákat is elforgatták.
Most nem tudom hogy mi lesz, de ettől a maffiózótól nem véletlenül féltem a gyerekeimet.
A feljelentés mindenesetre megvan, az ügyvédem szerint eléggé kilóg a lóláb, hogy mit kereshettek ők ott, és látlelet is van. Remélem megáll a csoportos garázdaság és a könnyű testi sértés.
A rendőrség sem hülye, azt nem fogják bevenni, hogy
- te neki mentél 3v1-be nekik
- te vagy összeverve, ez is melletted szól
- a gyerekek igazolhatják, hogy mikor ti hazaértetek ők ott vártak (márpedig ez elég levágós)
- ilyen eltusoláshoz semmilyen magasabb rangú rendőr nem adja a nevét, mert iszonyúan megütheti vele a bokáját... A járőr haver meg nem sokat tudna értük tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!