Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A feleségem az új barátjával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem az új barátjával az én lakásomban a mi gyerekeimmel akar karácsonyozni. Megteheti?

Figyelt kérdés

A válás folyamatban van, mindketten akarjuk a gyerekeket. A vagyonmegosztás szintén folyamatban, a ház amiben még mindketten lakunk 2/3 részben az enyém, 1/3 részben az övé. A feleségemnek közben lett egy új pasija, és most kitalálta, hogy ide akarja hívni karácsonyozni és együtt akarják tölteni az ünnepeket a közös gyerekeinkkel. Én édesanyámhoz is át akartam menni az ünnepek alatt, ezért nem tudok végig itthon maradni.

Szerintem ez óriási pofátlanság, és a pasi részéről is az, ha van képe idejönni. (Persze neki van, mert taxis, ezért sokminden ráfér.)

Tehetek-e valamit ez ellen?

2010. dec. 24. 16:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Mi lett a vége?
2010. dec. 27. 13:56
 22/31 A kérdező kommentje:
Az lett, hogy 24.-én délelőtt mi megtartottuk a gyerekekkel a karácsonyt, viszont karácsony első napján nem voltam otthon. Persze gyurika jött is, hozott ajándékot a gyerekeknek, stb. Karácsony másnapján viszont fogtam a gyerekeket és elhoztam négy napra őket. Ma hazamentem és otthon együtt találtam őket. Ekkor megkértem, hogy menjen el, mert neki itt semmi keresnivanlója sincs. Erre elkezdett pattogni, mire mondtam, hogy ha nem megy el önként, kihívom a rendőrséget. Persze tovább szidott. A rendőrök pár perc alatt kijöttek, szépen kitessékelték, és elmagyarázták neki, hogy ha otthon vagyok és azt mondom, hogy távozzon, akkor neki kutya kötelessége elmenni. De szerintem nem jutott el a tudatáig, mert a rendőrök előtt is elkezdett rólam valótlanságokat állítani és szidalmazni. Szerencsére van hangfelvétel az egészről, úgyhogy rágalmazásért és becsületsértésért is fel fogom jelenteni.
2010. dec. 28. 23:15
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
helyes!:)
2010. dec. 29. 10:40
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
a jó édes ........ azoknak a pofátlanoknak, akik betolakodnak más családjába, nyaliznak a gyereknek, meg még nekik áll feljebb, ha elküldik őket onnan, ahová nem valók.
2010. dec. 29. 10:41
 25/31 anonim ***** válasza:
Jól tetted és az exed mit szólt mindehhez?
2010. dec. 29. 17:29
 26/31 A kérdező kommentje:

Sajnos lett folytatása a dolognak.

Mikor visszavittem a gyerekeket, már vártak, plusz begyűjtött egy kollégát is segítségként. A gyerekek kiszálltak a kocsiból és bementek a lakásba, én meg még ki akartam venni a cuccokat a csomagtartóból, mikor rámtámadtak. Először csak lökdöstek kint az utcán a kocsinál, majd a kertünkben folytatták és hárman (a feleségem, a pasija, meg a barátjuk) elkezdtek ütni-verni. Kiabáltam segítségért, de nem volt kint senki az utcán. Elvégre megígérték, hogy agyonvernek, úgyhogy számíthattam rá. Végülis valahogy el tudtam menekülni és bepattanatam a kocsiba, de követtek és le akartak szorítani az útról. Bementem a rendőrségre, hogy feljelentést tegyek, és ott ismét találkoztam velük. Beadták a rendőröknek, hogy én támadtam rájuk. Három nap után mertem csak hazamenni, baráti kísérettel. Ja és a biztonsági kamerákat is elforgatták.

Most nem tudom hogy mi lesz, de ettől a maffiózótól nem véletlenül féltem a gyerekeimet.

A feljelentés mindenesetre megvan, az ügyvédem szerint eléggé kilóg a lóláb, hogy mit kereshettek ők ott, és látlelet is van. Remélem megáll a csoportos garázdaság és a könnyű testi sértés.

2011. jan. 2. 15:55
 27/31 A kérdező kommentje:
Ja és azt mondta még, hogy csinálhatok bármit, a kerületi rendőrkapitány a személyes jóbarátja, és ő pedig telelpülésőr, úgyhogy bármit megtehet.
2011. jan. 2. 15:57
 28/31 anonim ***** válasza:

A rendőrség sem hülye, azt nem fogják bevenni, hogy

- te neki mentél 3v1-be nekik

- te vagy összeverve, ez is melletted szól

- a gyerekek igazolhatják, hogy mikor ti hazaértetek ők ott vártak (márpedig ez elég levágós)

- ilyen eltusoláshoz semmilyen magasabb rangú rendőr nem adja a nevét, mert iszonyúan megütheti vele a bokáját... A járőr haver meg nem sokat tudna értük tenni.

2011. jan. 2. 16:09
 29/31 anonim ***** válasza:
Településőr? Mindjárt összeszarom magam! A rendőrkapitány egy településőr miatt fogja magát lejáratni? Nem hinném. A másik meg, hogy csodálatos asszony a volt feleséged, ha egy olyan településőrrel állt össze, akinek az IQ-ja annyiból áll, hogy "problémám van, ütök"! Add át neki a gratulációmat!
2011. jan. 6. 10:54
 30/31 anonim ***** válasza:
Micsoda elvetemült feleségek és férfiak vannak.Hihetetlen,remélem megkapjàk a sorstól a magukét!Hogyan tudtàl élni egy ilyen nõvel,vagy a rózsaszin köd erre is képes.Kivànom neked,hogy sikerüljön minél hamarabb kilépned ebbõl a nehézségbõl.
2011. jan. 6. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!