Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A feleségem az új barátjával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem az új barátjával az én lakásomban a mi gyerekeimmel akar karácsonyozni. Megteheti?

Figyelt kérdés

A válás folyamatban van, mindketten akarjuk a gyerekeket. A vagyonmegosztás szintén folyamatban, a ház amiben még mindketten lakunk 2/3 részben az enyém, 1/3 részben az övé. A feleségemnek közben lett egy új pasija, és most kitalálta, hogy ide akarja hívni karácsonyozni és együtt akarják tölteni az ünnepeket a közös gyerekeinkkel. Én édesanyámhoz is át akartam menni az ünnepek alatt, ezért nem tudok végig itthon maradni.

Szerintem ez óriási pofátlanság, és a pasi részéről is az, ha van képe idejönni. (Persze neki van, mert taxis, ezért sokminden ráfér.)

Tehetek-e valamit ez ellen?

2010. dec. 24. 16:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
61%
Vidd el anyudhoz a gyerekeket is. Ha ellenkezik, mondd azt, hogy jöjjenek ők is oda. Nem ismerem a csajt, de nem hiszem, hogy lenne pofája a majdnem ex-anyósa elé vinni a friss húst. Ha mégis, akkor hangold ellene a gyerekeket. Ha annyira fontosak neki, elküldi a pasit, ha nem, akkor legalább nem lesz ott a ribanc karácsonykor (már bocs).
2010. dec. 24. 16:43
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy mit tudsz tenni jelenleg, de az biztos, hogy nem kellene ezt az "uj" partnert a gyermekeknek bemutatni, s foleg nem ma este.

Nem tudni azt, hogy a gyermekekbol mit fog kivaltani erzelmileg az, hogy a mamat meglatjak egy idegen ember oldalan!

2010. dec. 24. 16:52
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj át a gyerekeiddel anyukádhoz.

Így ha oda is viszi a pasit, legalább a gyerekek nem lesznek velük.

Bunkó 1 nő, az biztos.

Azért remélem, hogy rendeződnek hamar a dolgok és Boldog Karácsonyt Kívánok!

2010. dec. 24. 16:56
 14/31 anonim ***** válasza:
93%

"ha otthon vagy, akkor jogod van a nyugodt pihenéshez, amit ő akadályoz, tehát akár a rendőrséggel is elvitetheted."

Ez nem egészen így van... a rendőr akkor "viszi el" /előállítja/, ha bűncselekményt követett el, de ezzel még aligha tett olyat, ami Btk-ba vagy a szabálysértési törvénybe ütközne... így a kihívott rendőr annyit fog tenni, hogy megpróbál mindenkit megnyugtatni, majd elmegy... ezért nem éri meg kihívni őket.

2010. dec. 24. 16:58
 15/31 anonim ***** válasza:
45%

Én azt nem értem, miért nem örülsz inkább annak, hogy megszabadulsz ettől a nőtől. Na és, miért zavar ha átjön a pasi? Lehet hogy jobb fej mint a volt nőd :) Engem nem zavarna ez. Csak abban az esetben, ha vele lépett volna a férjem, és miatta válunk. egyébként, ha már a kapcsolat megromlott és úgy szedte össze az új nőt, és őt akarja áthozni valamelyik nap, az nem érdekelne.

32/N

2010. dec. 24. 21:18
 16/31 anonim ***** válasza:
95%
Ha oda megy a pasi légy otthon ne csinálj semmit csak ülj le a kanapéra olvasgas, beszélges a gyerekkel, egyél a tv elött... egyszerüen érzékeltesd velük hogy ez a te lakásod is jogod van ott lenni.
2010. dec. 24. 22:37
 17/31 anonim ***** válasza:
Én tudom, hogy ez nem korrekt, de én ilyenkor kezdeném a kicsinyes bosszúállást. Tipikusan olyan dolgokat, amik egyszerűen bosszantóak. Túlborsozni a kaját stb. Majd meggondolja máskor kétszer, hogy odamegy-e.
2010. dec. 25. 14:48
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Ne tanácsoljunk olyasmit a kérdezőnek, amivel megütheti a bokáját. NINCS joga kizárni azt, akit az ex felesége hív be a lakásba, hiszen egyrészt amíg nincs kimondva a vagyonmegosztás jogerősen addig közös a ház (tökmindegy kinek a nevén van és hány %), másrészt a rendőr is morcos lesz ha ilyesmi miatt kihívják.

Halkan jegyzem meg én ilyenkor azt tenném, hogy szépen hazajövök mikor tudom, hogy a taxis ottvan, kivágnám mind a 4 kerekét, bemennék mosolyogva, üdvözölném, majd megkérdezném, hogy övé-e az az autó odakinn, mert valami suhancok kivágták a kerekét mikor jöttem... Mindezt mosolyogva :)

2010. dec. 26. 01:14
 19/31 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy a feleségem már már hívott ki rendőröket amiatt, mert egyszer nálam volt az édesanyám.

Nála is az volt az indok, hogy nem tud miatta nyugodtan pihenni. És a rendőrök kötelezték arra, hogy elmenjen.

Pedig egyűáltalán nem az a kotnyeles anyós típus, egy évben ha három-négyszer átjön pár órára, de többre nem, mert tudja, hogy a nejem útálja.

Egyelőre megpróbálok nem tudomást venni róla, és és nem foglalkozni vele. A gyerekeknek pedig elmondtam róla, amit tudok, megemlítettem nekik néhány sötét ügyét, és bízom abban, hogy lesz annyi eszük, hogy tudják hova tenni a dolgot.

2010. dec. 26. 10:30
 20/31 anonim ***** válasza:
vid oda te is anyukádat akkor nem tudnak kettesben lenni én ugy p...n rugnám ezt a nöt. dolgozik legalább vagy rajtad vagy az uj palin élösködik?
2010. dec. 26. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!