Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem az új barátjával az én lakásomban a mi gyerekeimmel akar karácsonyozni. Megteheti?
A válás folyamatban van, mindketten akarjuk a gyerekeket. A vagyonmegosztás szintén folyamatban, a ház amiben még mindketten lakunk 2/3 részben az enyém, 1/3 részben az övé. A feleségemnek közben lett egy új pasija, és most kitalálta, hogy ide akarja hívni karácsonyozni és együtt akarják tölteni az ünnepeket a közös gyerekeinkkel. Én édesanyámhoz is át akartam menni az ünnepek alatt, ezért nem tudok végig itthon maradni.
Szerintem ez óriási pofátlanság, és a pasi részéről is az, ha van képe idejönni. (Persze neki van, mert taxis, ezért sokminden ráfér.)
Tehetek-e valamit ez ellen?
Nem tudom, hogy mit tudsz tenni jelenleg, de az biztos, hogy nem kellene ezt az "uj" partnert a gyermekeknek bemutatni, s foleg nem ma este.
Nem tudni azt, hogy a gyermekekbol mit fog kivaltani erzelmileg az, hogy a mamat meglatjak egy idegen ember oldalan!
Szerintem menj át a gyerekeiddel anyukádhoz.
Így ha oda is viszi a pasit, legalább a gyerekek nem lesznek velük.
Bunkó 1 nő, az biztos.
Azért remélem, hogy rendeződnek hamar a dolgok és Boldog Karácsonyt Kívánok!
"ha otthon vagy, akkor jogod van a nyugodt pihenéshez, amit ő akadályoz, tehát akár a rendőrséggel is elvitetheted."
Ez nem egészen így van... a rendőr akkor "viszi el" /előállítja/, ha bűncselekményt követett el, de ezzel még aligha tett olyat, ami Btk-ba vagy a szabálysértési törvénybe ütközne... így a kihívott rendőr annyit fog tenni, hogy megpróbál mindenkit megnyugtatni, majd elmegy... ezért nem éri meg kihívni őket.
Én azt nem értem, miért nem örülsz inkább annak, hogy megszabadulsz ettől a nőtől. Na és, miért zavar ha átjön a pasi? Lehet hogy jobb fej mint a volt nőd :) Engem nem zavarna ez. Csak abban az esetben, ha vele lépett volna a férjem, és miatta válunk. egyébként, ha már a kapcsolat megromlott és úgy szedte össze az új nőt, és őt akarja áthozni valamelyik nap, az nem érdekelne.
32/N
Ne tanácsoljunk olyasmit a kérdezőnek, amivel megütheti a bokáját. NINCS joga kizárni azt, akit az ex felesége hív be a lakásba, hiszen egyrészt amíg nincs kimondva a vagyonmegosztás jogerősen addig közös a ház (tökmindegy kinek a nevén van és hány %), másrészt a rendőr is morcos lesz ha ilyesmi miatt kihívják.
Halkan jegyzem meg én ilyenkor azt tenném, hogy szépen hazajövök mikor tudom, hogy a taxis ottvan, kivágnám mind a 4 kerekét, bemennék mosolyogva, üdvözölném, majd megkérdezném, hogy övé-e az az autó odakinn, mert valami suhancok kivágták a kerekét mikor jöttem... Mindezt mosolyogva :)
Az a helyzet, hogy a feleségem már már hívott ki rendőröket amiatt, mert egyszer nálam volt az édesanyám.
Nála is az volt az indok, hogy nem tud miatta nyugodtan pihenni. És a rendőrök kötelezték arra, hogy elmenjen.
Pedig egyűáltalán nem az a kotnyeles anyós típus, egy évben ha három-négyszer átjön pár órára, de többre nem, mert tudja, hogy a nejem útálja.
Egyelőre megpróbálok nem tudomást venni róla, és és nem foglalkozni vele. A gyerekeknek pedig elmondtam róla, amit tudok, megemlítettem nekik néhány sötét ügyét, és bízom abban, hogy lesz annyi eszük, hogy tudják hova tenni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!