Mit szólnátok, ha a 15 éves lányotok bejelentené, hogy terhes?
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:19
Te képes lennél felnevelni egy gyereket? Dolgozol talán? Amíg a szüleid tartanak el, addig azt a gyereket nem te neveled. Ilyen egy fiatal, aki érettnek gondolja magát:D:D
15 évesen?
Mire vártál eddig,
Féltél, hogy kiöregszel??
Elkisérném abortuszra mit kezd egy 15 éves egy babával,
ha kiesik a suliból nem lesz végzetsége miből fogja eltartani, ha a nagyi marad vele miből élnek meg, ha a nagyi neveli de a gyerek tudja hogy a lány az anya vajon hogy fog hatni a gyerekre hogy ott az anya de nem foglalkozik vele?
Megpróbálnám megkeresni azt a kis senkiházit, aki felcsinálta a lányomat. Csak a kislányé a felelősség? Akivel lefeküdt, annak sem volt annyi esze, hogy gumit húzzon? Ha jóval idősebb, érettebb, felnőtt ember csábította el, valószínű az apja herélné ki az illetőt.
A lányomat pedig abortuszra vinném, utána pedig fogamzásgátlót kellene szednie, ha már nincs annyi esze magától, hogy védekezzen.
17:08
Miért nem neveltek jól? Ha egyszer elég érett és felnőtt voltam hozzá? Komoly barátom volt, mindig védekeztünk. Mi ebben a rossz? Semmilyen rossz hatással nem volt se rám, se az életemre, mára már feleség vagyok, hamarosan anyuka, nem lettem ribanc, attól, hogy 15 évesen elég komoly voltam egy komoly, 4 évet tartó kapcsolathoz.
Persze, a kérdező esete az más, de attólmég nem ribanc, aki 15 évesen elkezdi a szexuális életet. Sokat szamítanak a körülmények.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!