Mit szólnátok ha lányotok bejelentené, hogy 3millió forint körüli összegért egy éves cserediák programra szeretne menni az USA-ba?
támogatással (amire kevés esély van) kb. 2 millió.
nem olyan szegény a családom, de sztem sokkot kapnának tőle, de én nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon szeretném.
mit mondjak/mit csináljak, hogy elengedjenek? :S
15/L
Pff...nem tudom, hogy szülőként mit szólnék. Gyerekként viszont nem lenne pofám a szüleimet ilyesmire kérni. Én is jártam gimibe, nekem is voltak osztálytársaim, akik kimentek külföldre egy- egy tanévre, sőt cserediákok is jöttek hozzánk. Viszont én tisztában voltam azzal, hogy ez mekkora anyagi áldozattal jár (pedig szerencsére a mi családunkban sem voltak anyagi problémák).
Egyébként az amerikai cserediákság a legdrágább. Tehát a helyedben én lehet, h másik országot választanék, esetleg egy másik közvetítőirodát. Mert a YFU-ról is elmondható, hogy nem a legolcsóbb.
20/L
Ha tudnám hogy nincs ennyink meg sem kérdezném.....
Amúgy meg el sem engednélek egy évre ha a lányom lennél.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!