Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha lányotok...

Mit szólnátok ha lányotok bejelentené, hogy 3millió forint körüli összegért egy éves cserediák programra szeretne menni az USA-ba?

Figyelt kérdés

támogatással (amire kevés esély van) kb. 2 millió.

nem olyan szegény a családom, de sztem sokkot kapnának tőle, de én nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon szeretném.

mit mondjak/mit csináljak, hogy elengedjenek? :S

15/L

2010. nov. 18. 15:41
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
70%
Most őszintén: szerinted a szüleid megengedhetik ezt maguknak anyagilag?
2010. nov. 18. 19:30
 52/68 anonim ***** válasza:
64%
Megkérdezted már a szüleidet?
2010. nov. 18. 23:09
 53/68 anonim ***** válasza:
52%
most ne hagyj minket kétségek között! nem alszok napok óta, te meg nem válaszolsz! mi a helyzet? megkérdezted ?
2010. nov. 19. 05:38
 54/68 A kérdező kommentje:
az általatok felsorolt ellenérvek közül szerencsére kb. egyik sem igaz, de azt hiszem elhalasztom ezt a dolgot. :)
2010. nov. 19. 09:19
 55/68 anonim ***** válasza:
68%
Tényleg ostoba vagy, bocs.
2010. nov. 19. 14:14
 56/68 anonim ***** válasza:
81%
Nincs az ár arányban az érték-kel!
2010. nov. 19. 14:56
 57/68 anonim ***** válasza:
16%

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 16:41

igen 3,5 millio forint ugyanis 5 csillagos szállodában voltunk 3 hétig....

2010. nov. 20. 09:26
 58/68 anonim ***** válasza:
57%

sztem nem sok ez érte, csak magyar szemmel nézve nagy ez az összeg ...

másrészt valóban nem tudhatjuk, hiszen van aki egy 2 hetes nyaralásra elkölt 5 millát, van aki meg megélni se tud, tehát ezt nehéz megmondanunk

2010. nov. 20. 10:02
 59/68 anonim ***** válasza:
7%
09:26: Kit erdekel? Nekunk meg van hazunk thaifoldon megsem irom le mindenhova.
2010. nov. 20. 10:02
 60/68 anonim ***** válasza:
81%

Most ez mondjuk olyan, hogy ismerek olyat, aki csak annyit mond, h apúú, tetszik az a ház, nem vesszük meg? És megveszik. A srác apja nem tudom miből keresett meg annyit, vállalkozó, kőgazdagok.

Na ha ti is ilyenek vagytok, akkor simán bármikor, bár szerintem a gazdag srácot sem szívesen engednék el tökegyedül az ismeretlenbe, bár ő már nem is 15 éves.

Ha meg nincs annyijuk akkor mondhatsz bármit, lehet elengednének, de miből?

Esetleg babysitternek nem tudsz kimenni? Az csak nem olyan drága meg meg is keresel magadnak valamennyit.

Egy egyetemista barátnőm 2 éve nyáron ment ki New Yorkba dolgozni, nem sulis-tanulós dolog volt, hanem valami olyan, hogy mindenféle közép-európait összeszedtek, és kötelező 8-10 órát lehúztak.

Amúgy milyen ellenérvek? Ha szerinted egyes ellenérvek hülyeségek, akkor inkább tényleg menj ki Amerikába minél előbb és maradj is ott, ott él annyi agymosott emberke, tökjól beilleszkedhetnél.

2010. nov. 20. 11:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!