Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, nem érzitek magatokat...

Nők, nem érzitek magatokat cselédnek a házasságotokban?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 22:54
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Nem. Pedig itthon vagyok, elvileg mindent én csinálok, de csak lájtosan, nem kell túlzásba vinni. Abból csinálnak cselédet aki hagyja. Én ezt soha nem tűrném. Amikor dolgoztam akkor fele fele volt az itthoni munka. A férfi kezéről sem esik le a karika gyűrű ha bármit megcsinál. A párom mostanában kitalálta, hogy szeretne megtanulni főzni. Szóval majd ezt is beiktatjuk ha lesz ideje, és milyen klassz lesz ha majd ő vár valami finivel itthon. Ha te cselédnek érzed magad, akkor változtass. Mondd a párodnak hogy mostantól az ő dolga ez meg ez és ezeket ne csináld meg. Majd rájön, hogy fel kellene emelni a seggét.
2011. júl. 18. 08:56
 32/39 anonim ***** válasza:
De igen, bár nem azért mert nem segít be a férjem. Hanem azért, mert már nagyon unom, hogy évek otthon vagyok, szeretnék visszamenni dolgozni és végre mást is csinálni a gyerekeken és a háztartáson kívűl (komolyan bedilizek itthon már), ő meg ahol lehet keresztbe tesz minden kísérletemnek. Nem ebben egyeztünk meg az elején, most mégis próbálná rámkényszeríteni a háztartásbeli szerepét (amit akkor nem bánnék, ha ő valóban el tudna tartani minket, és nem folyton az idegeskedés menne az anyagiak miatt). Beadtam a gyerekeket oviba, kerestem magamnak állást (nagyon nehezen kaptam két kisgyerekkel), majd soha egyszer sem volt ő velük otthon betegszabin, amikor betegek voltak, így engem kb 4 hónap múlva kirúgtak. Utálom amit csinálok, nekem ez cselédség.
2011. júl. 18. 13:15
 33/39 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig.

Nem érzem magam cselédnek egy okból:Hogy van 3 cselédünk.Mondjuk én ezt a "cseléd" szót még rájuk sem használom, nem még nőtársaimra.Az olyan megalázó.Van egy házvezető nőnk, van egy takarító nőnk, és van egy kertészünk.Alkalmazottak.

2011. júl. 18. 13:16
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Azzá válsz, amiként viselkedsz.

Mi addig dolgozunk, amíg van munka. Nincs én munkám, te munkád. Ha az egyikünk a munkahelyi dolgait csinálja (bent vagy otthon), a másikunk többet vállal a házimunkából. Ha mindketten házimunkát csinálunk, nincs olyan, hogy én végeztem, ledőlök, te meg még porszívózz ki, vidd le a szemetet és pucold ki a wc-t.

Így egyszerre végzünk, több időnk marad egymásra.

2011. júl. 18. 14:25
 35/39 anonim válasza:

Jó estét kívánok!

Nem mindig lehet a szerepeket átalakítani! Általában a férfiak, csak addig figyelnek a párjukra, amíg megszerzik őket, szülnek egy két három esetleg több gyermeket, aztán már jön az uralkodom rajtad című dolog. Miért is segítenék, hiszen te úgy is itthon vagy, úgy se csinálsz semmit duma...

Ha felajánlom, hogy cseréljünk, akkor azt mondja, hogy de én úgy sem bírnám amit ő!

Jó, ha mondjuk kőműves lenne, azt mondom, hogy ok, de akkor nem is lennének elvárásaim ilyenek, hisz nehéz fizikai munkát végez... De, azt akkor is elvárnám, hogy egy férfi, aki felnőttnek hiszi magát, ne várja, hogy mindent a szájába kelljen rágni. Milyen már, hogy fel kell hívni a figyelmét, hogy : Vidd ki a szemetet!

Vagy: Légyszi hozd haza a gyereket az oviból, aztán elfelejti, s az oviból hívnak, hogy: Anyuka, ma ki jön a gyerekekért, mert félhét van!

Na? Tanfolyamon voltam! És, mit csinált a drága párom, elküldte a 4 éves és a 6 évesért, a 8 évest, hogy vigye haza! Majd szívbajt kaptam!

Ja, nem smink tanfolyamon üldögéltem, hanem gyógyped asszisztensin!

Értük, miattunk, hogy legyen munkám!

De, az is milyen? Beteg a gyerek, ha beteg, vidd át, hisz atiéd!

Ja? Csak amikor készíteni kellett, akkor ő is ott volt... Akkor nem mondta, hogy a tiéd lesz!

Sajnos, a férfiak nagyon megváltoznak!

Ja, és nem lehet az egyik kapcsolatból a másikba ugrándozni!

Ezt ne is mondja senki!

2011. júl. 18. 22:42
 36/39 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos sokról derül ki közben, hogy sz.rból gyúrták, mert a gyerek megszületésekor lekopik róla a csokimáz :-P
2011. júl. 19. 08:20
 37/39 anonim ***** válasza:
63%

és ahhoz, hogy ne változzanak meg, az asszony nem hagy semmit szó nélkül - és ebből lesz a házisárkány duma

tiszta lehozó

2011. júl. 19. 20:09
 38/39 anonim válasza:

Az imádott férjeink figyelmébe!

Férj hazaér a munkából és a három gyermekét pizsamában találja a kertben,

a sárban hemperegve játszanak, körülöttük üres kekszes dobozok,

chipses zacskók, üdítős dobozok mindenhol szanaszét.

A feleség autójának az ajtaja tárva nyitva, csakúgy mint a kert bejárata,a kutyának nyoma sincs.

Amikor belép a házba még nagyobb rendetlenség fogadja.

Egy csillár leszakadva törötten hever a földön, a szőnyeg a falhoz gyűrve.

A nappaliban a tv teljes hangerővel üvölt és mindenhol szanaszéjjel ruhadarabok és játékok hevernek.

A konyhában a mosogató dugig edényekkel, az asztalon és a tűzhelyen ételmaradékok, a hűtő ajtaja tárva nyitva,

a kutyakaja szétszórva a földön, egy törött pohár az asztal alatt, kis kupac homok az ajtó mögött...

Egyből rohan fel a lépcsőn (átgázolva a további játékokon,ruhadarabokon és egyéb akadályokon),

aggódva keresi a feleségét, attól tartva, hogy valami baja esett.

A hálószoba felé vezető úton észreveszi, hogy a fürdőszoba ajtaja alatt ömlik ki a víz a folyosóra,

bent csuromvíz minden,a WC papír legöngyölítve, borotvahab és fogkrém a tükörre kenve...

Most már rohan a hálószobába felkészülve a legrosszabbra, mire a feleségét ott találja az ágyban... édesen összekucorodva,

egy könyvvel a kezében mire az észrevéve, hogy megjött, felnéz és mosolyogva megkérdi tőle:

- Szia drágám, hogy telt a napod?

A férj dühösen nézi:

- De mi a fene történt ma itt?

A feleség ártatlanul:

- Tudod mindennap, amikor hazajössz a munkából, meg szoktad kérdezni hogy mi a f..szt csinálok egész nap?

Férj még dühösebben:

- Persze,.... ÉS ?

Ekkor a feleség édesen rámosolyog:

- HÁT MA NEM CSINÁLTAM SEMMIT !!!!

2011. júl. 20. 11:57
 39/39 anonim ***** válasza:

ez tipikus olyan dolog, hogy a rendet senki nem veszi észre, a rumlit, meg igen

én is egésznap suvickoltam egyszer a fürdőszobát, de még a mosógépet is belülről és hazajön és rámripakodik, hogy miért nincs elmosogatva....

2011. júl. 21. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!