Az gáz, ha cselédnek érzem magam egy házasságban?
Fiatalok vagyunk,nincs gyerek. Vagy a munkahelyen vagyok reggeltől estig,vagy itthon gürizek. Addig van rend,amíg a férjem hazaér. Minden szabadidőm a háztartásra megy el,magamra semmi időm. Ezért még nem is panaszkodnék,viszont cserébe nem kapok semmit...se szép szó,se szex...
Van még más is,aki így érzi?
A gáz az, hogy ez a férjednek természetes, mert ehhez szoktattad hozzá és úgy is tekint rád! Beszéljetek róla, mert örökre a bejárónője leszel!
Szégyellhetné magát egy nős férfi, hogy nem jut el odáig, hogy kivegye a részét a házimunkából és a házas életből!
Kedves kérdező!
Azért a se szép szó, se szex-nek biztosan oka van. Ha tisztára úgy érzed, hogy Te minden megtettél a jó házaséletért ( a felmosás nem számít annak), és csakis kizárólag a férjed a hibás, lusta, nem akar kefélni veled, aki csinos vagy, tiszta vagy, kedves vagy, akkor hagyd őt ott a francba.
Na, itt van még egy kihasználós pasi...én 2 hónap alatt döntöttem el, hogy cselédnek akar és ezért mondja azt hogy "szeret". ezt úgy lehet megtudni, hogy már az elején sem kényezteted el!
Én a következőket csinálnám: dobnám!
Van munkahelyed, szép lassan minden újrateremtesz magadnak! Basszus, ez afaszi nem szerelemből van veled, csak arra jó vagy, hogy szarakodj utána.
Én már alapban nem is állnék össze ilyennel, nemhogy házasodni...
az anyagiak után ne sírj, magadnak megteremted! Szépen lassan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!