Mi volt az eddigi legkomolyabb mélypont a házasságotokban és mi lett a vége?
Szakdolgozatomhoz szeretnék egy kis közvéleménykutatást végezni. Nagyon megköszönöm, ha a történet végén leírjátok, a korotokat, nemeteket, hogy mi a legmagasabb iskolai végzettségetek és hogy milyen településen éltek (falu, kisváros, megyeszékhely, főváros).
Előre is nagyon köszönöm mindenkinek, aki megtisztel a válaszával!
Amikor a volt párom (ez már félig a válasz is) közölte, hogy már két éve(!) nem boldog mellettem, az utóbbi időben már csak hazudta ezt nekem. (14 év együtt élés és egy gyerek...)
A vége? Azt még nem tudom. A jelen állapot: egy boldog párkapcsolat -mással.
42/F, Bp. felsőfokú
Egyik hétköznap miután már előző nap is sokat dolgozott,aznap is,plussz este volt egy program,párom a szüleinél akart aludni,hogy másnap hajnalban onnan megy a dolgára,mondván hogy ha este levezet 1 órát,reggel már csak másfelet kell,és engem se költ fel hajnalban.
Fáradtan ment el,ha nem itthon alszik mindig felhivom lefekvéskor.Most smst irt,hogy megérkezett,lefeküdt,ne hivjam
Lefeküdtem én is,bár volt egy rossz érzésem.
Éjjel 2 körül csörgött a telefonom,párom balesetet szenvedett,de csak a kocsit törte össze,neki pár horzsoláson és bordarepedésen kivül nem lett baja.
Hazajött,azt mondta hogy egy régi haverjához ment ki,de nem akart idegesiteni,hogy éjjel kinn mászkál,ne haragudjak már,blabla...Hülye voltam,elhittem,csak az számitott,hogy nem esett baja,segitettem túllépni rajta,ami nem ment könnyen.
Eltelt másfél év,kaptam egy emailt,benne msn naplózás,amiben a baleset estéjére dugós randi megbeszélve egy általam is ismert nővel,aki elég könnyen kapható...
2 évbe kerül túltenni magam rajta,csak azért nem tettem ki a szűrét,mert az alatt a másfél év alatt olyan dolgokon mentünk keresztül,amiből tudtam hogy kismilliószor megbánta.
Mai napig tagadja hogy végül összejött a találka, a nőt nem kérdezem meg,mert nem biztos hogy igazat mondana,igy hiszek páromnak.Aki azóta is minden percéről beszámol
én 34/N párom 35/F
mindketten kétdiplomás mérnökök vagyunk
megyeszékhelyen élünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!