Van rajtam kivül még olyan 30 feletti nő aki nem akar gyereket? Ugy erzem csak nyüg lenne. A férjem akar hogy beszéljem le rola?
Undorító ahogyan egymásról beszéltek, mind azok akik nem akarnak gyereket mind pedig azok akik igen vagy már van. Elfelejtettétek, hogy emberek vagytok? És azt, hogy ebből fakadóan különbözőek? Gondolkozzatok már.
Kedves Kérdező!
Mindenképpen ülj le egy őszinte beszélgetésre a férjeddel és minden kiderül. Világosabban fogsz látni és tudni fogod mi a helyes megoldás.
Üdv
" én utálom a gyerekeket, nekem se kell, hogy tönkretegye az életemet, mondd meg neki, hogy keressen rá ő plusz 100ezreket, legyen fent vele ő egész éjjel amikor üvölt és vonyít, és menjen vissza ő dolgozni utána, aztán meg képzelje el hogy tudtok szórakozni meg társaságba járni vele, minden perceteket korlátozná"
na ennek a válaszadónak üzenem hogy
te mit szóltál volna ha anyukád is ezt gondolná?
te se születtél volna meg !!
egy hülyével kevesebb lenne.
"te mit szóltál volna ha anyukád is ezt gondolná?
te se születtél volna meg !! "
Ha nem született volna meg, elég nehezen tudna erről gondolni valamit....
Ha tényleg úgy érzed, hogy számodra a saját gyermeked nyűg volna, inkább jobb is, ha beismered, hogy nem akarsz gyereket.
Nem itéllek el, mert nem ismerlek de egyáltalán nem is támogatlak. (sőt..)
De ha tényleg így érzel a lelked mélyén, akkor Isten őrizzen, hogy beválalj egy babát.
Egyébként úgy mellékesen nagyon szomorú, hogy ma nagyon sok nő így gondolkodik és inkább a saját élete a fontosabb, az egzisztenciája a partik, mintsem egy saját gyermek.
De mégis, aki így gondolkodik tényleg ne legyen gyereke.
És eszembe jut valami:
Egy nő 2 dologért tesz meg bármit az életben:
az egyik az, hogy legyen gyereke a másik pedig az, hogy ne legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!