Van rajtam kivül még olyan 30 feletti nő aki nem akar gyereket? Ugy erzem csak nyüg lenne. A férjem akar hogy beszéljem le rola?
A gyereket senki nem kérdezi meg, hogy meg akar-e a születni, az ősök döntenek úgy, hogy összebújnak, aztán gyereket csinálnak...miért? mert babázni akarnak
Na ez az igazi önzőség.
18:39-es
Azért nem említem magamat az első helyen, mert az nagyképűség, fellengzés lenne.Pedig amiket itt felsoroltál, nekem /nekünk mind megvan 35 éves korunkra.De mégis egyik sem ér annyit, mint a gyermekem mosolya, elégedettsége, szeretete.Én ŐRÁ vagyok büszke, nem a cégre, meg kocsikra, házra, meg mit tudom még mire.
De ezt úgyis csak az ANYÁK tudják, miről beszélek...
Ez a válasz 31%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:01
Azért lettem így lepontozva, mert nem beszélek így a férjemről, hogy "mit pofázik már? nem neki kell kihordani a gyereket, meg megszülni, meg vele lenni napi 0-24 ben" ????
Vagy azért, mert egy szerető, normális férjem van, aki mindig a segítségemre van???
Árulja már el az a lelkes pontozó, aki az elcseszett életét abban éli ki, hogy másokat lepontoz, hogy mire jó ez??
Röhej, komolyan mondom...
Áhh, felfordítottátok a gyomromat.
Nem jutott el az agyatokig, hogy a fene sem bántja azokat,akik gyereket vállaltak? Ti szóltok be azoknak, akik nem akarják. Mégis milyen jogon??? Akinek ilyen az értékrendje az mégis mire tanítja a gyerekét?
Elszomorító az a tény, hogy aki gyereket szeretne, vagy már van is neki negatív dolog és lepontozzák...
Gratulálok, hogy idáig jutottunk... Jó, hogy nem mondjátok, hogy dögöljön meg mindenki, akinek gyereke van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!