Férjem nem akar harmadik gyereket, mit tegyek, hogyan beszéljem rá?
Megeszem a kalapom, ha ez a kérdés nem kamu.
Ha nem akar, nem akar.
De én elgondolkoznék a helyedben, a gyerekvállalás nem olyan dolog, hogy az első kettő "félresikerült", a harmadik majd biztos jobb lesz, majd kompenzálok.
Előbb próbálj meg a lányaiddal normális viszonyt kialakítani, nem csodálom, hogy nem akar a férjed még egy gyereket tőled.
Én sem javaslom, h vállaljatok 3. gyereket.
41 éves vagy, mire megszülöd, 42 - ha egyből teherbe esel. Ilyenkor a terhesség már iszonyúan kockázatos.
A lányaid mekkorák? Miért jobb az apjukkal a kapcsolatuk? Ez azért nagyon ritka, h 2 lány az apjával jobban kijön, nem mindennapi. Próbáld meg inkább helyreállítani a kapcsolatot velük.
Miért lenne ez kamu kérdés? Nem olyan hihetetlen dolog ez.
Egyébként kedves kérdező, szerintem az lenne a legfontosabb, hogy helyrehozd a kapcsolatodat a két lányoddal, nem pedig ráerőltetni a férjedre egy harmadik gyereket. Még távolabb kerülnél a lányaidtól, hidd el. Nem hinném, hogy egy újabb gyerek lenne a megoldás a gondjaidra.
Meg lesz a harmadik gyerek, a kettő nagyobb még jobban ellened lesz, mert a kicsit fogod szeretni teljes erőből.
A harmadik gyerek most csak még jobban tönkre tenne mindent, mert a férjed nem akarja, a meglévő gyerekekkel nem jó a kapcsolatod. Ezeken kéne javítani és akkor mehetne.
A két gyereked miért nem kedvel téged? Van konkrét oka amiről tudsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!