Apukám házinyulat akar venni. Hogyan beszéljem le róla?
Azért akarja tartani, hogy utána majd megegye.. :S
Nekem nagyon szívem csücskei az állatok, szörnyen sajnálom a menhelyi kutyákat is, azokat is akiket nem szeretnek...
És nálunk azt a pár nyuszit senki sem fogja szeretni, az egész életüket 1 simogatás nélkül fogják leélni.. :((
Én biztos, hogy nem tudnék velük foglalkozni.. Nagyon jó szívem van, biztos sokat sírnék utánuk.. Látni sem szeretném majd őket.. :((
Ráadásul van egy törpenyulam, így elsőkézből tudom milyen szeretnivalóak...
16/L
Szerintem ne beszéld le róla.
A házinyulat nem kedvencnek szokás tartani.
Különben is gondolj bele, hogy amikor bolti húst eszel, az is egy állathoz tartozott, mégse sajnálod.
De azokat az állatokat nem mi tartottuk. Ráadásul egy csirke nem is "aranyos". Az én szememben a nyuszi nem haszonállat... Vagy te nem ítéled el azt, hogyha valaki megöli a kutyáját és megeszi? Elvégre Kínában ez szokás...
Amúgy házinyulam is volt régen, őt is nagyon szerettem...
Ez tényleg ,,gonoszság,,. :/ Akkor is,ha az apád,főleg azért mert tudja,hogy neked ez a szívügyed.Egyébként én is állatmániás vagyok,olyan szinten mint te. Nekem kiskoromban a nagyszüleim a házinyulainkat(nagyon szerettem őket) megették. :'( Még jó,hogy nem emlékszem rájuk annyira.. Első válaszoló,hát az rohadttul más helyzet,mert amit megeszel,tudod róla hogy nem te tehetsz a haláláról,viszont ha a szeretteid közül valaki vágja le,akkor már magadat is okolhatod,azért mert nem tudtad lebeszélni róla. :(
Nem tudom,hogy tudnád meggyőzni,de mindenesetre próbáld meg,a nyuszikért! Sok sikert!
13/L
Első vagyok:
Nem nem ítélem el, hogy valaki kutyát, eszik.
Arrafelé az a szokás, senki nem áll eléd késsel, hogy egyél te is.
És fogadd el, hogy a nyúl haszonállat, évszázadok óta azért tartják, hogy megegyék.
Szokj hozzá, ilyen az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!